Beşikdüzü AK Parti'ye sürpriz aday

Beşikdüzü AK Parti'ye sürpriz aday

Beşikdüzü AK Parti'ye sürpriz aday
Karadeniz
G.Tarihi: 15.08.2017 17:58
2625 Okunma
0
Beşikdüzü AK Parti'ye sürpriz aday
Beşikdüzü Akkese Mahallesi’nden Freud Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Bölüm Başkanı Coşkun Durmuş AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Coşkun Durmuş, “1970 doğumluyum. Beşikdüzü Akkese doğumluyum. Beşikdüzü’nde ilk özel spor okulunu kuran kişiyim. 1990 yılında spor okulunu kapatarak emniyet teşkilatına girdim. 2013 yılında emniyet teşkilatından emekliye ayrıldım.  Dünya Alpagu Federasyonu başkanıyken siyasetten çağrı geldi. Büyük Turan Hareketi Partisinin Genel başkanlığını yaptım. Daha sonra ticari yaşamım oldu. Eğitim konfederasyonundan üniversiteye geçiş yaptım. Alman Freud Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Bölüm başkanlığı yapıyorum. İliria-Balkan Üniversitesinde de çalışmalar yapıyorum. Bugünün gençleri yarının liderleri projesinde yer aldım ve hala içerisindeyim.    

   2019 yerel seçimlerinde AK Parti Beşikdüzü Belediye Başkanlığı için hazırlanırken ilçe başkanlığı ile ilgili bir teklif geldi.  Bunu bana Bilal Bey önerdi. Bende ilçeme dönüş yaptım. İlçede bir metal yorgunluğu var. Yeni bir kana yeni bir yüze ihtiyaç var. Bayrak yarışında bende varım dedim. Kimsemin gönlünü kırmak için gelmedim. Bu bir demokratik haktır ve karar verecek olan delegelerimizdir. Burada yapılanları ve yapılmayanları gördüm. Ben yapılmayanları yapmak istiyorum. İlçemin konumu hoşuma gitmedi. İlçe insanının mutlu olmadığını gördüm. İlçe emniyetinin, üniversitenin daha aktif olmasını istiyorum. Üniversitemizin zayıfladığını, Kızılay’ımızın gittiğini, askerlik şubemizin gittiğini gördüm.  Bunların buradan gitmesi ilçenin küçüldüğünü gösterir. Yapılanlar içinde teşekkür ediyorum. 

    Sayın Cumhurbaşkanımız, “metal yorgunluğu olanlar geri çekilesin” dedi. Bundan önce “Biz eski yüz istemiyoruz” demişti.  AK Parti’nin Beşikdüzü’nde şuan ki yönetimle devam edeceğini düşünmüyorum. Ben ilçeye yeni bir kan getirmek istiyorum. Şuan burada adaylığımı açıklıyorsam partimiz bunu değerlendirmesini bilir. Eski yönetimlerle, partinin kurucu üyeleri ile görüştüm. Kurucu üyelerinin gönlü tamamen benden yanadır. İlçemizin eski siyasetçileriyle de görüştüm. Onlarda bu durumdan rahatsız olduklarını ve yanımda olduklarını ifade ettiler” dedi. 
Özel Haber: Tuncay HACIFETTAHOĞLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri