BİLAL ERDOĞAN RİZE'DE KONFERANS VERDİ

BİLAL ERDOĞAN RİZE'DE KONFERANS VERDİ

BİLAL ERDOĞAN RİZE'DE KONFERANS VERDİ
Karadeniz
1021 Okunma
0
Rize'de Vakıf Medeniyetinde Ramazan Ayı Konferansı Bilal Erdoğan Tarafından Verildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan üniversitesinde Vakıf Medeniyetinde Ramazan Ayı Konferansı verdi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan, "Asıl mesele her şeye devletin girip müdahale etmesini beklemektense bunları kendi içimizde çözebilmektir. Vakıflar bunu mümkün kılıyor." dedi.

Bilal Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Vakıf Medeniyetinde Ramazan Ayı Konferansı"nda, Ramazan ayının insanlar için ne kadar önemli olduğunu ve bu ayda insanların bir birlerine karşı yardımcı olma konusunda daha hassas olmaları gerektiğine vurgu yaptı. Ardından vakıfların kurulması, amaçları ve tarihi hakkında bilgi verilen konferans soru cevap şeklinde devam etti.

Konferansa Vali Kemal Çeber’in yanı sıra eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu,  Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve çok sayıda davetli katıldı.

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri