Bölge Müdürlüğü Toplantısı Giresun’da Yapıldı

Bölge Müdürlüğü Toplantısı Giresun’da Yapıldı

Bölge Müdürlüğü Toplantısı Giresun’da Yapıldı
Karadeniz
G.Tarihi: 23.11.2017 02:39
1465 Okunma
0

Bölge Müdürlüğü Toplantısı Giresun’da Yapıldı

Bölge Müdürlüğü toplantısı; Bölge Müdürü, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Giresun Etüt Proje Başmühendisi ve Orman İşletme Müdürleri ile Ordu Orman Fidanlık Müdürünün katılımı ile Giresun’da gerçekleşti.
Giresun Orman Bölge Müdürü olarak yeni görevinde tüm yönetim kademesi ile ilk kez toplantı yapan Bölge Müdürü Mustafa Özkaya; isteyerek ve gönüllü olarak memleketi olan Giresun’a gelmekten ve burada Bölge Müdürü olarak ve bu ekiple görev yapacak olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Bölge personelinin büyük bir çoğunluğunu, önceki görev süresi sebebiyle tanıdığını da belirten Mustafa Özkaya, buradaki tüm ekibin başarılı çalışmalara imza attığını, çıtayı bir önceki dönemden daha yukarıya beraberce çıkaracaklarını belirtti. Mevzuat ve disiplin içerisinde herkesin kendi görevini özveri ve istekle yapması durumunda başarının zaten geleceğini, başarının ekip çalışması ile olduğunu ve buradaki ekibin bunu gerçekleştirdiğini, bundan sonra da gerçekleştireceğini, her ne kadar temsili Bölge Müdürü yapsa da mevsimlik işçiden Bölge Müdürüne kadar her kademede görev yapan çalışanlarımızın başarıda pay sahibi olacağını söyledi. Sonuç odaklı çalışmanın önemini vurguladı.
Mustafa Özkaya; daha önceki görev yerlerindeki bilgi ve birikimlerini de ekibi ile paylaşıp, örneklediği çalışma prensiplerinin Giresun’da da devam edeceğini, hep birlikte çıtayı daha da yukarı çıkarmak için çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Buradaki ekibin, başarıyı tereddüte mahal bırakmadan gerçekleştireceğini belirtti. Personeli, zamanı ve nakti iyi kullanma konusunda buradaki ekibi tebrik edip, aynı şekilde çalışmalara devam edilmesini istedi.
Toplantıda; Makama; 2017 yılı program ve gerçekleşmeleri ile 2018 yılı programları sunuldu. Yapılan ve yapılacak çalışmalar detaylı olarak masaya yatırılıp, karşılaşılan sorunlar konusunda çözüm önerileri konuşuldu.
Birim yöneticilerinin sorunlarını da dinleyen Bölge Müdürü Özkaya; sorunların tamamında birim yöneticilerinin ve personelin yanında olduğunu belirtti. Var olan sorunları hep beraber çözeceklerini, sorunları en aza indirmek için var güçle çalışacaklarını belirtti.
Toplantı bitiminde İşletme Müdürleri ve teknik personeli Bölge Müdürü Mustafa Özkaya'yı Makamında da ziyaret edip, yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri