BULANCAK BELEDİYE BAŞKANI YAKAR GAZETECİLER BAYRAMINI KUTLADI

BULANCAK BELEDİYE BAŞKANI YAKAR GAZETECİLER BAYRAMINI KUTLADI

BULANCAK BELEDİYE BAŞKANI YAKAR GAZETECİLER BAYRAMINI KUTLADI
Karadeniz
G.Tarihi: 05.08.2019 10:49
1189 Okunma
0
Başkan Yakar Gazetecilerin Bayramını Kutladı

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı; Yakar mesajında gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaparak Bulancak’ta ve tüm ülkede görev yapan gazetecilerin bayramını gününü kutladı.

Kutsal bir görev üstlenen basın çalışanlarının, görevlerini icra ederken birçok zorlukla karşılaştıklarını ifade eden Başkan Yakar, mesajında şu açıklamalarda bulundu:

"Tarafsız, dürüst, ilkeli yayıncılık anlayışı ve özveriyle tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı ve sesi olan tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlu olsun.

Halkın, tarafsız, doğru, ilkeli ve eksiksiz haber akışıyla bilgilendirilmesi, şeffaf ve demokratik toplum olmanın başlıca şartlarından biridir. Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birlikte, yazılı ve görsel basının etki alanı da hızla genişlemiş, kamuoyunun bilgilenme imkânlarının artmasını da aynı oranda artırmıştır. Dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlayan basın mensuplarımızın yanı sıra yerel bazda çalışan basınımız da ilçemizdeki gelişmeler hususunda halkımızı bilgilendirmektedir. Bulancak’ımızın kültürel ve sosyal gelişiminde büyük bir rol oynamaktadır. Bu yönüyle basın, toplumun bilgilendirilmesinden ziyade kentlerin gelişiminde de önemli bir katkı sağlamaktadır. İlkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde görevlerini başarıyla yürüten tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum.” dedi.

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri