Çanakçı Kaymakam Vekili Gökçe, İlçeye Veda Etti!...

Çanakçı Kaymakam Vekili Gökçe, İlçeye Veda Etti!...

Çanakçı Kaymakam Vekili Gökçe, İlçeye Veda Etti!...
Karadeniz
G.Tarihi: 31.01.2021 15:37
2034 Okunma
0
Çanakçı Kaymakam Vekili Gökçe, İlçeye Veda Etti!...
Çanakçı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe, İçişleri Bakanlığı’nın 107. dönem Kaymakamlık Kursu’na katılmak için ilçeden ayrıldı.
22.07.2020 tarihinden itibaren vekâleten Çanakçı Kaymakamlığı görevini yürüten ve İçişleri Bakanlığı’nın 107. dönem Kaymakamlık Kursu’na katılmak için 1 Şubat 2021 tarihinde ilçeden ayrılacağını ifade eden Çanakçı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe” Görev sürem boyunca bana verilen görevleri, layıkıyla gerçekleştirmek ve istenilenin fazlasını yapmak için gayret gösterdim. Bu görev ve sorumluluk bilinci içinde devlet anlayışı ile tarafsız ve adil olarak Çanakçı’da yaşayan her vatandaşın kaymakamı olarak hizmet etmeye gayret ettim. Devletin her zaman hoşgörüsünü, merhametini, şefkatini ve gülen yüzünü göstermeye çalıştım. Bana verilen görevleri hak, hukuk ve adalet anlayışı içerisinde yerine getirmenin huzuru ile görevimden ayrılıyorum. Yaradan’a ve yaratılana duymuş olduğumuz sevgi, muhabbet ile bu mevki ve makamların bizlere milletin emaneti olduğu idraki ile sizlere hizmet etmeye çalıştım. Fırat’ın kenarında bir kuzuyu kurt kapsa bunun da hesabının bize sorulacağı hissiyatı içerisinde oldum. Makamım sonuna kadar siz değerli Çanakçı ’lılara açık oldu. Yapmış olduğumuz başarılı çalışmalarımızda her zaman bizlere destek olan Sayın Valime ve siz değerli Çanakçı ’lılara çok teşekkür ediyorum. Allah’a ısmarladık, hoşça kalın” dedi.
Bizde goreleden haber-medya ailesi olarak İçişleri Bakanlığı’nın 107. dönem Kaymakamlık Kursu’na katılacak olan Çanakçı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe’ye başarılar diler, Çanakçı’ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. (goreleden haber-medya)
 
  
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri