Cenaze yolunda trafik kazası: 6 ölü, 1 yaralı

Cenaze yolunda trafik kazası: 6 ölü, 1 yaralı

Cenaze yolunda trafik kazası: 6 ölü, 1 yaralı
Karadeniz
G.Tarihi: 18.06.2016 11:57
3512 Okunma
0
Cenaze yolunda trafik kazası: 6 ölü, 1 yaralı

Çorum'un Alaca ilçesinde otomobille tırın çarpıştığı kazada 6 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Çorum'un Alaca ilçesinde, kayınpederinin cenazesine giden İdris Doğan ve ailesinin içerisinde bulunduğu otomobilin tırla çarpışması sonucu 6 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Kamil Okur'un kullandığı (45) 05 RD 370 plakalı tır, Alaca-Zile karayolundaki İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki kavşakta İdris Doğan'ın (42) yönetimindeki 06 AJ 797 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle meyve ve sebze yüklü tır şarampole devrilirken, otomobil ise yola savruldu.
Kazada otomobil sürücü İdris Doğan, eşi Songül (40), çocukları Aydın (19) ve Yusuf Doğan (2) ile yakın akrabaları Güllü Yıldız (50) ve Orhan Dilmen (34) olay yerinde hayatını kaybetti.
Yaralanan tır sürücüsü Okur, ambulansla Alaca Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Okur'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kazada otomobilde sıkışan 6 kişinin cenazesi, cumhuriyet savcısının gözetiminde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile itfaiye ekiplerince uzun uğraşların ardından araçtan çıkarıldı. Cenazeler, Alaca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Babalarının cenaze törenine gidiyorlardı
Bu arada kazayı öğrenen otomobildekilerin yakınları, Alaca Devlet Hastanesine geldi. Yakınlarının ölüm haberini aldıktan sonra fenalık geçiren bazı kişilere sağlık ekiplerince müdahale edildi.
Kazada yaşamını yitiren otomobil sürücüsü Doğan'ın dayısının oğlu Zeki Dilmen, hastane önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, çok üzüntülü olduklarını belirtti. Dilmen, "Kazada ölen 6 kişi de benim yakın akrabam. Dayımın oğlu İdris Doğan'ın kayınpederi, eşi Songül Doğan'ın babası Murat Dilmen'in dün vefat etmişti. Bugün öğle namazına cenazesine kaldıracaktık. Onlar da babasının cenazesi için Ankara'dan köye geliyordu. Cenazeye gelirken cenaze oldular." dedi.
Kazanın meydana geldiği kavşakta son 2-3 yıl içinde çok sayıda trafik kazası olduğunu ve 50'ye yaşamını yitirdiğini öne süren Dilmen, trafik kazalarının önlenmesi amacıyla gerekli tedbirlerin alınmasını beklediklerini sözlerine ekledi.


trrhaber AA
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri