DEPLASMAN KRALIYIZ...

DEPLASMAN KRALIYIZ..

DEPLASMAN KRALIYIZ...
Karadeniz
G.Tarihi: 24.11.2022 20:26
541 Okunma
0
Türkiye 3. Lig 2. Grupta yer alan güzide temsilcimiz Eynesil Belediyespor, geride kalan haftada Turgutlu deplasmanında flaş bir galibiyet alarak, taraftarlarını bir kez daha mutlu etti…

Türkiye 3. Ligdeki güzide temsilcimiz Amber Çay Eynesil Belediyespor, geride kalan haftayı flaş bir galibiyetle kapatırken, grubun iddialı takımlarından Manisa temsilcisi Turgutluspor’u evinde yenmeyi başardı. 8-0’lık Iğdır hezimetinden sonra evinde Orduspor 1967 ile 1-1 berabere kalan Turuncu-Mavili temsilcimiz, geride kalan hafta sonu deplasmanda oynadığı zorlu maçı 1-0 kazanarak, taraftarlarının gönlünü aldı.Turgutlu deplasmanında Hakan Akman’ın golüyle galip gelen ve ligdeki puanını 19’a çıkaran başarılı temsilcimiz,  klasmanda da 4’ncü sıraya yükseldi. 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Turuncu-Mavili temsilcimiz Eynesil Belediyespor, ligdeki 12’nci maçını bu hafta sonu Vakfıkebir’de Kocaeli temsilcisi Darıca Gençlerbirliği ile yapacak. Bu karşılaşma 19 Kasım Cumartesi günü saat 14’te başlayacak.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri