EFSANE ÖĞRETMEN SEBAHAT ÜLKER, EBEDİYETE UĞURLANDI

EFSANE ÖĞRETMEN SEBAHAT ÜLKER, EBEDİYETE UĞURLANDI

EFSANE ÖĞRETMEN SEBAHAT ÜLKER, EBEDİYETE UĞURLANDI
Karadeniz
G.Tarihi: 26.01.2017 19:32
4213 Okunma
0
EFSANE ÖĞRETMEN SEBAHAT ÜLKER, EBEDİYETE UĞURLANDI
Sağlık sorunları nedeniyle yerleştiği Balıkesir’in Edremit ilçesinde 97 yaşında hayatını kaybeden Trabzon Lisesi'nin efsane öğretmenlerinden Sebahat Ülker, Trabzon’da ebediyete uğurlandı.
Merhume Ülker için ilk olarak Trabzon Lisesi önünde tören düzenlendi. Törende, Ülker’in öğrencisi olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Trabzon eski Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ile iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda isim hazır bulundu.
UNUTAMAYACAĞIM ANILARIM VAR
Burada duygularını katılımcılarla paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Sebahat Ülker’in öğrencisi olduğunu hatırlatırken, “Trabzon’un yetiştirdiği büyük değerlerimizden birini kaybettik ve o büyük değerin önünde eğiliyoruz. Sebahat Ülker Hocamız benim öğretmenimdi, onun derslerini çok severdim. Bana edebiyatı o sevdirdi. Bizleri o eğitti ve öğretti. Hocamız öğretimin yanı sıra tüm öğrencilerini insani değerlerle yetiştirirdi. Öğretmenimle hiç unutamayacağım anılarım var. Mekânı cennet olsun” diye konuştu.
Sebahat Ülker, Trabzon Lisesi'ndeki törenin ardından İskenderpaşa Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Akçaabat’ın Salacık Mahallesi’nde toprağa verildi. Merhume Ülker’in cenazesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TTSO Bakanı Suat Hacısalihoğlu ve Trabzon eski Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu hazır bulundu.
Haber Kaynağı: Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun Facebook Sayfası https://www.facebook.com/orhanfevzigumrukcuoglu/

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri