EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR ANKARA’DA…

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR ANKARA’DA…

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR ANKARA’DA…
Karadeniz
G.Tarihi: 15.02.2019 10:57
1231 Okunma
0


Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) haklarını aramaya devam ediyor.
Emeklilikte Yaşa Takılanlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği çatısı altında örgütlenerek, binlerce EYT’linin katılımıyla toplantılar
Anıtkabir’de bulaşarak saygı duruşunda bulunan EYT’liler, saat 13.00’da Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde toplandı.
YASA YETERSİZ ÇIKARSA MÜCADELEYE DEVAM
Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gönül Boraz Özüpak, sonuç alana kadar mücadele edeceklerini belirterek, il il yaptıkları toplantılarla çığ gibi büyüdüklerini ve Ankara’da buluştuklarını söyledi.
Haklılıklarını haykırmak istediklerini belirten Özüpak, “Bize ilgisiz kalınmayacağını biliyoruz” dedi. İktidarın “boş işler” açıklamasına yanıt veren Özüpak, boş işlerin peşinde koşarak laf kalabalığı yapmadıklarını, oturdukları yerden ahkam kesmediklerini söyledi. “Hakkımızı istemek de boş iş değildir” diyen Özüpak, EYT ile ilgili son meclis görüşmesinden sonra gönüllerinin kızgın ve kırgın olduğunu ifade ederek, EYT ile ilgili kanun eksik çıkarılırsa yasa çıktıktan sonra da mücadeleye devam edecekleri açıkladı.
Özüpak, kendileri için çıkacak yasanın ayrımcı olmaması uyarısında bulunarak, “Kendi ceplerinden çıkan primlerin emeklilik maaşı olarak iade edilmesini istiyoruz” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri