EMNİYETTEN 'DUMAN' OPERASYONU

Emniyetinden “Duman” Operasyonu

EMNİYETTEN 'DUMAN' OPERASYONU
Karadeniz
G.Tarihi: 19.07.2017 05:48
2128 Okunma
0
Trabzon-Akçaabat’ta Faaliyet Gösteren İşletmelerde Yapılan Aramalarda, Bandrolsüz Olduğu Tespit Edilen Kilolarca Kıyılmış Tütüne El Konulurken, Onlarca Paket Bandrolsüz Kaçak Sigara Da Ele Geçirildi.

Edinilen Bilgiye Göre; Türkiye’nin 81 İlinde Uyuşturucu, Gümrük Kaçağı Tütün Ve Tütün Mamulleri İle Mücadele İçin Eş Zamanlı Olarak Başlatılan ‘Duman’ Operasyonu Kapsamında Akçaabat ’tada Da Denetim Yapıldı.

Akçaabat Emniyet Müdürlüğü’ne Bağlı Ekipler, İlçede Sayıları Hızla Artan Tütüncülere Operasyon Yaptı. Kontrol Edilen İşyerlerinde Bandrolsüz Olduğu Tespit Edilen Kilolarca Tütün Mamulü Ele Geçirildi. Tütün İçmede Kullanılan Malzemelere El Konuldu. Ayrıca Gümrük Kaçağı Paketlerce Kaçak Sigara Da Yakalandı.

Tezgâhlardaki Makarona Bandrolsüz Tütün Basılmış Sigara Ve Kıyılmış Açık Tütünler Dikkat Çekti.

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri İse, Birçok Noktada Eş Zamanlı Gerçekleştirilen Denetimlerin Bundan Sonra Da Süreceğini Bildirdi.

Ele geçirilen bandrolsüz kaçak sigaralar ve kıyılmış tütünler kamulaştırılarak satışa sunuldu.

KIYILMIŞ TÜTÜNÜ YALNIZ İZİN ALMAK ŞARTI İLE SATABİLİRSİN..

Özellikle Akçaabat İlçesinde Mahalle Ve Köylerde Çok Az Yetiştirilen Tütün’ün Tekelce Satışı Olmadığından Tütünü Olan Vatandaşlar Tütünlerini Evlerinde Kıyarak Pazara Getirip Satışını Yapmakta. Kıyılmış Tütün Satışı Yaparak Ailesini Geçindiren Çok Sayıda Vatandaşın Var Olduğunu Biliyoruz.

Fakat Açık Kıyılmış Tütün Satışı Yapabilmenin Artık Bir Resmiyeti Var. Bu Resmiyette Sadece Tarım İl Müdürlüğünden Alınacak İzinle Yeterli.

Ne Yapmamız Gerekiyor?

Bulunduğumuz İlçe Veya İlde Tarım İlçe Veya Tarım İl Müdürlüğüne Giderek Açıkta Kıyılmış Tütün Satışı Yapacağım Gereken İzni Almak İstiyorum. Diyerek Gerekli İzni Alıyor Ve Bir Daha Kolluk Kuvvetlerinin Yapacak Oldukları Baskın Ve Kontrollerle Karşı Karşıya Kalmamış Oluyorsunuz.

Kaynak:​http://www.akcaabatinsesi.com/akcaabatta-emniyetinden-duman-operasyonu-25584h.htm
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri