ESKİ BAŞKAN BİRİNCİ'YE ANLAMLI ZİYARET

Vakfıkebir eski Belediye Başkanı Hayri Birinci Ankara’da birkaç ay arayla iki kalp ameliyatı geçirmiş ve zor günleri atlatarak Vakfıkebir’e dönmüştü.

ESKİ BAŞKAN BİRİNCİ'YE ANLAMLI ZİYARET
Karadeniz
G.Tarihi: 22.01.2017 00:11
1756 Okunma
0
Vakfıkebir eski Belediye Başkanı Hayri Birinci Ankara’da birkaç ay arayla iki kalp ameliyatı geçirmiş ve zor günleri atlatarak Vakfıkebir’e dönmüştü.
Her geçen gün sağlık durumu daha da iyiye giden Hayri Birinci normal yaşamına dönmeye başladı. Kendisini, Ankara’da da yalnız bırakmayan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Birinci’yi Vakfıkebir’deki evinde de ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hayri Birinci, “Sayın Milletvekilimiz, Sayın Belediye Başkanımız ve Sayın İlçe Başkanımız Ankara’da da sık sık ziyaretime gelerek bana destek olmuşlardı. Vakfıkebir’de de bu destekleri devam ediyor. Kendilerine bu zor günlerimde verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Şükürler olsun ki sağlık durumum her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Ziyaretime gelen, telefonla arayan, sosyal medya aracılığıyla geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarıyla bana destek olan herkesten Allah razı olsun” dedi. 
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise, “Hayri abimizi iyi görmek bizleri çok mutlu etti. Her zaman yanında ve destekçisiyiz” diye konuştu. 
Haber: Tuncay HACIFETTAHOĞLU 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri