FAKULTE ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI YARDIM

Giresun-Tirebolu İletişim Fakültesi öğrencileri, ilçenin en ücra köylerinden

FAKULTE ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI YARDIM
Karadeniz
G.Tarihi: 17.01.2017 09:55
1591 Okunma
0
Tirebolu İletişim Fakültesi öğrencileri, ilçenin en ücra köylerinden Aşağıboynuyoğun Köyündeki minik öğrencilere çeşitli malzeme yardımında bulundular...

Tirebolu İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 3. sınıf öğrencileri, önemli bir toplumsal duyarlılık örneği sergileyerek, ilçenin en ücra köylerinden biri olan Aşağıboynuyoğun Köyü İlk/Ortaokulu’ndaki minik öğrencilere malzeme yardımı yaptılar.

İletişim Fakültesi’nden Canan Demir’in önderliğinde harekete geçen Oğuzhan Akbulut, Ertuğrul Işık, Necla Arpacı, Ahmet Ateşok, M. Emin Caman ve Selimhan Keçe isimli öğrenciler, Öğretim Görevlisi Nedim Serhat Bilecen’in de katkılarıyla topladıkları yardım malzemelerini; Aşağıboynuyoğun Köyüne giderek öğrencilere dağıttılar. Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında böyle bir etkinlik düzenlemek istediklerini bildiren İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü 3. sınıf öğrencileri, söz konusu köydeki 110 öğrenciye içinde kışlık mont, bot, çorap, pantolon ve çanta bulunan hediye paketlerini bizzat kendi elleriyle verdiler. 

Tirebolu İletişim Fakültesi öğrencilerinin bu jesti, Milli Eğitim camiasında ve özellikle Aşağıboynuyoğun Köyü İlk/Ortaokulu’nda büyük memnunluk yaratırken; okul yöneticileri ve öğretmenler fakülte öğrencilerine teşekkür ettiler. Bu arada, ağabeylerinin ve ablalarının kendilerine verdikleri hediyelerden son derece mutlu olduklarını bildiren Aşağıboynuyoğunlu minik öğrencilerin o anki sevinçleri görülmeye değer nitelikteydi.MAHMUT BORA-TİREBOLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri