FINDIK FİYATI YÜKSELECEK!

FINDIK FİYATI YÜKSELECEK!

FINDIK FİYATI YÜKSELECEK!
Karadeniz
G.Tarihi: 18.09.2017 06:21
3222 Okunma
0

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Giresun Eynesil'li hemşehrimiz İsmail Kemaloğlu, üreticilere hem umut dağıttı hem de çağrıda bulundu.


‘Fındık üreticisi acele etmesin, fiyat arzu ettikleri seviyeyi bulacak’ iddiasında bulunan Kemaloğlu, panik yapılmamasını istedi.

Üreticilerden beklentilerini açıklayan Kemaloğlu, ‘Panik yapmasınlar, acele etmesinler, nihayetinde bu bir tarım ürünü. Herkes bir anda bardağı doldurmaya çalışırsa taşar ve taşan suyu biz kolay çekemeyiz. Üreticilerimiz bize destek olacak, acele etmeyecek ve fiyat arzu ettikleri seviyeyi bulacak’ şeklinde konuştu.

ACELE ETMEYİN, FINDIK FİYATI YÜKSELECEK

Giresun Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsası'nın hizmete açılış törenine katılmak için memleketine gelen ve Aksu Mahallesi'nde bulunan fındık alım merkezinde incelemelerde bulunan TMO Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu, fındık fiyatları konusunda açıklamalarda bulundu.

Kemaloğlu,‘Biz piyasaya girdik, şöyle diyoruz; 10 liranın altında fındığın satılmaması için bütün gücümüzle yoğun bir şekilde alım yapacağız. Bu şu demektir, fındık üreticimiz 10 liranın üstünde daha iyi fiyatlarla fındığını satabilecek. Bunun için ne gerekiyor onu söylüyoruz; acele etmemek gerekiyor, panik yapmamak gerekiyor, 8,5 liraya fındığı satmamak gerekiyor. Niye? 10 liraya alan bir kurum var’ değerlendirmesi yaptı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri