GİRESUN DERNEK BAŞKANI YAYLA EŞİNİ KAYBETTİ

ALMANYA BAVYERA GİRESUN DERNEK BAŞKANI YAYLA EŞİNİ KAYBETTİ

GİRESUN DERNEK BAŞKANI YAYLA EŞİNİ KAYBETTİ
Karadeniz
G.Tarihi: 17.02.2020 20:04
3683 Okunma
0
Bir süre önce yapılan kongre ile Bavyera Karadeniz Giresunlular Derneği Başkanlığını Erdal Pirdal’dan devralan Mehmet Yayla’nın eşi Neşe Yayla(50) yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti.

Bavyera Karadeniz Giresunlular Dernek Başkanı Mehmet Yayla’nın merhume eşi Neşe Yayla için bugün Kempten Ditib camide öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı.

Bugün yapılan cenaze töreni için Avrupa Giresun Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Metin Çoban, Karadeniz Giresunlular Bw Derneği Başkanı Cevat Öksüz ve Yönetimi, Schömberg Giresunlular Derneği Başkanı Zeki Ahmetoğlu ve Yönetimi, Kempten Ülkü Ocağı Başkanı Burhan Poyraz, Kempten Türk işadamları Derneği Kayhan Akbulut, Kempten Islam Kültür Camisi Başkanı Mehmet Deniz Yalçın, Ditib Kempten Camisi Başkanı Zafer Şimşek, Ditib Marktoberdorf Cami Başkanı Cemal Sağır ve Bavyera Karadeniz Giresunlular Derneğimizin üyeleri katıldılar.

Kempten Karadeniz Giresunlular Derneği Başkanı Mehmet Yayla cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Aslen Ankaralı olan merhume Neşe Yayla’nın cenazesi uçakla Ankara’ya gönderilecek.

Alınan bilgilere göre Pazartesi günü Ankara’ya gelecek olan cenazenin Ankara’nın Polatlı ilçesinde 12 Şubat 2020 Salı günü düzenlenecek törenle buradaki aile kabristanlığında defnedileceği öğrenildi.

Öte yandan Almanya’da faaliyet gösteren Giresun derneklerinin başkanları ortak bir taziye mesajı yayımlayarak Bavyera Kempten Karadeniz Giresunlular Derneği Başkanı Mehmet Yayla’nın acısını paylaştılar.

 bizde saygıdeğer başkanımız ve ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.Ethem BAKAR
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri