Giresun'a yeni Adalet Sarayı inşa edilecek

Giresun'a yeni Adalet Sarayı inşa edilecek

Giresun'a yeni Adalet Sarayı inşa edilecek
Karadeniz
G.Tarihi: 12.12.2020 09:35
4428 Okunma
0
Giresun’a yapılacak olan yeni Adalet Sarayı binasının müjdesini veren AK Parti Giresun Millevekili Sabri Öztürk, projenin 240 milyon liraya mal olacağını söyledi.
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun'a 240 milyon liraya mal olacak yeni Adalet Sarayı inşa edileceğini bildirdi.

Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, 6 Kasım'da Giresun yeni Adalet Sarayı proje ihalesinin yapıldığını, Çarşamba günü itibarıyla projeyi hazırlayacak firma ile sözleşme imzalandığını belirtti.
Projenin hazırlanmasının ardından da hızlı şekilde inşaat ihalesi çalışmalarının başlayacağını ifade eden Öztürk, Teyyaredüzü Mahallesi'ndeki cezaevinin bulunduğu alan üzerine inşa edilecek binanın 240 milyon liraya mal olacağını aktardı.
Büyük, modern ve kullanışlı yeni adalet sarayıyla Giresunluların çok daha yüksek standartlarda adalet hizmetlerine kavuşmuş olacağına vurgu yapan Öztürk, şunları kaydetti; “İl başkanlığım sürecinde, milletvekili olarak göreve başladığım ilk günden bugüne kadar takip etmiş olduğumuz projelerin başında, ilimize yeni bir Adalet Sarayı yapılması vardı. Bu amaçla hem yerelde hem de bakanlık nezdinde yaptığımız görüşmeler sonucunda hamdolsun süreç, proje aşamasına geldi”
Öztürk, projenin Giresun'a kazandırılmasında başta Adalet Bakanı Abdulhamit Gül başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ettiğini belirtti.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri