GİRESUN'DA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLANDI

GİRESUN HABER,GİRESUN'DA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLANDI

GİRESUN'DA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLANDI
Karadeniz
G.Tarihi: 14.01.2017 14:32
1610 Okunma
1
GİRESUN'DA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
 “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle yerel basın mensupları, kahvaltıda bir araya geldi.
Piraziz Grand Ravza Hotel’deki Kahvaltıya, Sayın Valimiz Hasan Karahan adına ev sahibi olarak Vali Yardımcımız Yüksel Çelik’in ev sahipliğinde yaklaşık 60 basın mensubu katıldı.
 Kahvaltı başlangıcında kısa bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Çelik, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayarak, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü aynı zamanda idareciler günü. Bugün dolayısıyla Sayın Valimiz,81 il Valisiyle Sayın Cumhurbaşkanımızın telekonferansına katılacağı için bugün burada bulunamıyor. Kendileri de sizin bu anlamlı gününüzü kutluyorlar.  Bende, bütün olumsuz şartlara rağmen, zaman ve mekan mefhumu gözetmeden görevini yerine getirmeye çalışan basın mensuplarımızı kutluyorum
 
Gazetecilik çok önemli, çok gerekli bir hizmet. Bireyin haber alma hakkını sağlayan ve toplumdan gelen istekleri yansıtarak kamuoyu oluşturulmasına aracılık yapan basın, düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili araçlarından biridir.
 
Bunu, 15 Temmuz sürecinde verdiği destekle çok güçlü bir şekilde gösterdi. Şu anda da bu süreç, zor günler devam ediyor. Sizlerin de, basının da güçlü desteği ile inşallah bu zor günlerde geride kalacak. Bu güçlü katılımınızdan dolayı bende teşekkür ediyorum. Afiyet olsun” dedi.
 
Kahvaltı programı Vali Yardımcımız Yüksel Çelik ve basın mensuplarının birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafıyla sona erdi.





Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Anonim takipci 7 yıl önce
giresunda yılın gazetecisi adaylıgina na eynesilde yılın gazetecisi görülen hasan kemal i öneriyoruz. eynesil haber takipçileri.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri