GİRESUN'DA HEDEF LGS 2022 VE HEDEF YKS 2022 PROJELERİ...

GİRESUN'DA HEDEF LGS 2022 VE HEDEF YKS 2022 PROJELERİ...

GİRESUN'DA HEDEF LGS 2022 VE HEDEF YKS 2022 PROJELERİ...
Karadeniz
G.Tarihi: 12.04.2022 08:27
749 Okunma
0
HEDEF LGS 2022 VE HEDEF YKS 2022 PROJELERİ İL TOPLANTISI YAPILDI

Gireun İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapaılan açıklamada;
    
Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce yürütülen "Hedef LGS 2022" ve "Hedef YKS 2022" projelerinin il toplantısı, 1 Nisan 2022 Cuma günü saat 14.00'de, Giresun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.

GİRESUN-İl Milli Eğitim Müdürümüz Ertuğrul Tosunoğlu başkanlığındaki toplantı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Celep ve il genelindeki tüm imam hatip ortaokulu müdürleri, Hedef LGS 2022 koordinatör öğretmenleri ve Hedef YKS 2022 koordinatör öğretmenlerinin katılımıyla düzenlendi.

Toplantının başlangıcında Müdürümüz Ertuğrul Tosunoğlu, bugüne kadar yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerinin genel bir değerlendirmesini yaptı. Hedef LGS 2022 ve Hedef YKS 2022 projeleri konusunda önemli hatırlatmalarda bulunan Müdürümüz Tosunoğlu, okul müdürleri ve koordinatörlerden; Projede hedeflenen sonuçlara ulaşılabilmesi için gereken özveri ve hassasiyeti göstermelerini istedi. Öğretmenlerin ders içi uygulamalarda ve DYK'larda Bakanlığımızca http://yardimcikaynaklar.meb.gov.tr internet sitesinde yayımlanan örnek soruları ve çalışma sorularını kullanmalarının önemini bir kez daha vurguladı.

Müdürümüz Tosunoğlu konuşmasının devamında çalışmalarını müfredat programlarına ve kazanımlara uygun olarak yapılmasını, okuma-anlama, analiz etme çalışmalarına ağırlık verilmesini vurgularken, özellikle eksik kazanımların telafisi ve yanlışı azaltma yönünde çalışmalar yapmalarını istedi. Öğrencilerin eğitim öğretim ve sınavlara hazırlık süreçlerinde karşılaşacakları sıkıntıların tespit ve çözümünde, öğretmen-öğrenci-veli işbirliğinin, başarıyı artıran önemli bir etken olduğunun altını çizdi.

Toplantının devamında sırasıyla Giresun Nurettin Canikli AİHL, Bulancak Kız AİHL, Piraziz Şehit Öner Güner AİHL, Espiye Şehit Murat Şahin AİHL ve Tirebolu Şehit Yunus Yılmaz AİHL koordinatör öğretmenleri okullarında yapılan Hedef YKS 2022 çalışmalarına dair sunum yaptı.

Ardından Giresun 15 Temmuz Şehitler İHOO ve Bulancak İHOO Hedef LGS 2022 koordinatör öğretmenleri de yürüttükleri çalışmalarla ilgili sunumlarını gerçekleştirdi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri