Gurbette Acı Ölüm

Gurbette Acı Ölüm

Gurbette Acı Ölüm
Karadeniz
G.Tarihi: 16.05.2019 01:16
2961 Okunma
0
Gurbette Acı Ölüm
Aslen Akçaabatlı olan ve Almanya’nın Hamburg şehrinde yaşayan Sümeyye Yazıcı Aslan hayatını kaybetti. Henüz 23 yaşında olan ve Sümeyye Aslan, beyin kanaması sonrasında hayatını kaybettiği öğrenildi. Akçaabat Doğanköy mahallesinden olan ve Işıklar mahallesinden Habil Aslan ile 2 yıl önce evlenmişti.
Hamileyken Beyin Kanaması Geçirdi.
Kızı Kurtarıldı.Sümeyye Yazıcı Aslan, hamileyken rahatsızlandı ve Almanya’da hastanede tedavi altına alındı. 7 Aylık hamile olan ve yoğun bakımda tutulan Yasemin Aslan’ın bebeği alınmak zorunda kalındı. Cennet adında bir kız çocuğu olan anne Sümeyye yoğun bakımdan çıkamayarak hayatını kaybetti. Kızı Cennet’in ise durumunun iyi olduğu ve hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Cenaze Doğanköy'e Getirilecek
23 yaşında bebeğini görmeden hayatını kaybeden anne Sümeyye Yazıcı  Aslan’ın naaşı Akçaabat’a getirilmesi bekleniyor. Cenazenin ne zaman geleceği ise henüz belli olmadığı açıklandı. Kaynak:akcaabathaber.com
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri