Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor
Karadeniz
G.Tarihi: 13.03.2019 06:35
1297 Okunma
0
Vali Seddar Yavuz, sorun, sıkıntı, şikâyet, ihtiyaç ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.
 
Mutat “Halk Günü” toplantılarından birisini daha bugün gerçekleştiren Vali Yavuz,  toplantıya katılan 126 vatandaşın tek tek sorun, şikâyet ve taleplerini dinledi.
 
Valilik toplantı salonunda düzenlenen "Halk Günü" toplantısında konuşan Vali Seddar Yavuz, “Bugün, mutat olarak yaptığımız halk günü toplantılarından birinde sizlerle birlikteyiz. Yakın çalışma arkadaşlarım, kamu kurum ve kuruluş müdürlerimiz ile birlikte siz değerli vatandaşlarımızın sorunlarını, şikayetlerini, taleplerini dinlemek suretiyle çözüm üretmeye gayret edeceğiz” dedi.
 
Önümüzdeki günlerde ilan çağrısına çıkılacağını belirten Vali Yavuz, İŞKUR’dan TYP kapsamında kura yöntemine göre 762 kişi alınacağını kaydetti. 
 
Vali Seddar Yavuz, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Ordu’yu ziyaretleri vesilesiyle sizlere selamlarını iletmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Ordu’yu özel seviyor, değer ve önem atfediyor. Bunu hepinizin bilmesini arzu ediyorum. Bütün kamu kurum ve kuruluş müdürlerimiz ellerinden gelen bütün imkanları sizler için seferber etmeye devam ediyor. Hiç kimse endişeye kapılmasın. Devletin bütün imkanları sizin emrinizdedir. Yapabildiklerimizi mutlak suretle gerçekleştireceğiz. Buna dair en ufak bir kaygınız, endişeniz olmasın” diyerek, konuşmasını tamamladı.
 
Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısında, kurum müdürleri de hazır bulundu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri