HÜSEYİN AYDIN (ÇAYAN HÜSEYİN) VEFAT ETTİ

Karadenizli sanatçı Hüseyin Aydın (Çayan Hüseyin) hayatını kaybetti Karadenizli sanatçı Hüseyin Aydın (49), İstanbul’da beyin tümörü tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

HÜSEYİN AYDIN (ÇAYAN HÜSEYİN) VEFAT ETTİ
Karadeniz
G.Tarihi: 29.12.2020 21:26
10746 Okunma
0
Çayan Hüseyin vefat etti

Çayan lakabıyla bilinen Ağasar’ın güçlü sesi Hüseyin Aydın yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede saat 02.oo civarında hayata veda etti.

 Davudi sesiyle düğün, dernek ve yayla şenliklerinin vazgeçilmez ismi olan ve yıllardır amansız hastalıkla mücadele ettiği halde yine de zaman zaman bu ortamlarda boy gösteren Çayan Hüseyin; 50 yaşında, evli ve üç çocuk babasıydı.

Merhum sanatçının cenazesinin bugün saat 14.oo’te Kirazlıtepe Camii’nde helallik alındıktan sonra Şalpazarı’na uğurlanacağı ve yarın (22 Aralık Salı) Doğancı Mahalle mezarlığında toprağa verileceği bildirildi.

Şalpazarı Haber ailesi olarak değerli sanatçımıza Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere bütün sevenlerine sabırlar diliyoruz.Kaynak:salpazarihaber





Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri