İDARECİ VE ÖĞRETMENLERİNİN ÇEVRE DUYARLILIĞI

İDARECİ VE ÖĞRETMENLERİNİN ÇEVRE DUYARLILIĞI

İDARECİ VE ÖĞRETMENLERİNİN ÇEVRE DUYARLILIĞI
Karadeniz
G.Tarihi: 04.07.2019 09:54
1020 Okunma
0


BULANCAK ATATÜRK ORTAOKULU İDARECİ VE ÖĞRETMENLERİNİN ÇEVRE DUYARLILIĞI


Bulancak Atatürk Ortaokulu öğretmenleri, farkındalık oluşturmak ve çevre duyarlılığını artırmak için Bulancak sahilinde çöp toplama etkinliği düzenlediler.

Okul Müdürü Cavit Hendekçi öncülüğünde, Bulancak sahili boyunca Fatoğlu Kavşağı-Sanayi Kavşağı arasında yaklaşık 5 kilometrelik sahil bandında bulunan atık ve çöpleri toplayarak farkındalık oluşturmak istediklerini ifade eden Müdür Hendekçi; “Yaz tatilini de fırsat bilerek öğretmen arkadaşlarımızla farkındalık oluşturmak ve çevre duyarlılığını artırmak için böyle bir etkinlik düşündük. Unutulmamalıdır ki yaşadığımız çevre hepimizindir. Temiz bir çevrede yaşamak hepimizin hakkıdır. Ancak bunu sağlamanın en güzel yolu kirletmemekten geçer. Bizim burada yaptığımız sembolik bir etkinliktir. Etkinliğimizde hiç öğrenci bulunmamaktadır. Bu anlamda ana fikrini de oluşturarak etkinliğe katılan tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yaklaşık 50 öğretmen arkadaşımızla yaptığımız bu etkinlik umarım bir şeyleri değiştirir. Özellikle sıcak yaz akşamlarında gezdiğimiz, oturduğumuz, bu güzel sahillerin hepimizin olduğunu, bizden sonra da başkalarının gelip aynı yerlerde gezeceğini bilerek temiz bırakmak hepimizin vatandaşlık görevidir. Yediklerimizin, içtiklerimizin ambalaj ve atıklarını yere ya da çevreye değil çöp kutularına atarsak böyle bir sorunumuz kalmaz. Herkesi bu anlamda duyarlı olmaya ve çevreyi temiz kullanmaya davet ediyoruz” dedi.Gazete Bulancak
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri