İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ ÇÖZÜM BEKLİYOR

İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ ÇÖZÜM BEKLİYOR

İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ ÇÖZÜM BEKLİYOR
Karadeniz
G.Tarihi: 25.09.2018 16:08
1758 Okunma
1
Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk il genelinde faaliyet yürüten inşaat müteahhitlerini dinledi. Bir süredir kamu alacakları konusunda yaşanılan sorunlar nedeniyle mağduriyet yaşayan inşaat müteahhitleri, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan toplantıda sorunlarını anlattılar ve çözüm istediler.

Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun İl Özel İdaresi merkezli yaşanan sorunların çözümü için çalıştıklarını ve bu süreci gayrimenkul satışları ile tespit edilecek bir çizelge doğrultusunda aşılacağını özellikle belirtti. Toplantıya katılan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise, üyelerin uzun zamandır dile getirdiği ve sık sık karşılaştığımız bu mağduriyetin giderilmesi il ekonomisi açısından çok önemli olduğuna değindi.

Kaynak:giresungazete.net
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Murat5 yıl önce
gelsinler paralarını ben vereyim. 5 er tl yeter, bu zamana kadar kazandıklarına sayıp üstüne sonbahar nedeniyle ıtıtılmış su içsinler, yada zekata sayabilirler. kamuda parayı bırak, kışın yakacak kömür yok.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri