IRAKLI GENÇLER KARADENİZ'DE BOĞULDU

KARADENİZ IRAKLI GENÇLERE MEZAR OLDU

 IRAKLI GENÇLER KARADENİZ'DE BOĞULDU
Karadeniz
G.Tarihi: 13.09.2016 21:02
5119 Okunma
0
KARADENİZ IRAKLI GENÇLERE MEZAR OLDU
Samsun'un Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvarı Çobanlı İskelesi'nde meydana gelen olayda Iraklı gençler arkadaşları ile birlikte denize girmek için Çobanlı İskelesi'nin ortasından Karadeniz'e atladı. Abdurrazzaq Mahmood Abdulaziz (16) ve Zafur Mehdi Salih Al-Bobalo (17) adlı 2 genç Karadeniz'de kayboldu.
Kardeşi ile birlikte iskeleden atlayan Inad Mehdi Salih Al-Bobalo (20), denizde kaybolduklarını fark edince yardım istedi. Olay yerine ambulans, polis ve dalgıçlar sevk edildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Sualtı Grup Amirliği'ne bağlı dalgıç polisler, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'na bağlı dalgıçlar ile Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait cankurtaranlar Karadeniz'de kaybolan gençleri bulmak için seferler oldular. Denizde yapılan arama çalışması sonucu yaklaşık 20 dakika sonra Abdurrazzaq Mahmood Abdulaziz, yaklaşık 40 dakika sonra da Zafur Mehdi Salih Al-Bobalo bulunarak sudan çıkarıldı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Zafur Mehdi Salih Al-Bobalo'nun hayatını kaybettiği tespit edilirken, yine ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Abdurrazzaq Mahmood Abdulaziz'nin ise duran kalbi hastanede çalıştırıldı. Kalbi çalıştırılan Iraklı gencin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.  Denizde kaybolanları arama ve sudan çıkarma çalışmaları sırasında Iraklı gençler gözyaşlarına boğuldular. Kardeşi ve arkadaşları denizden çıkartılan Iraklılar'ın feryatları yürekleri dağladı. Hayatını kaybeden Iraklı gencin Türkiye'ye kaçak yolla giriş yaptığı öğrenilirken, diğer Iraklı gencin ise Çorum Valiliği Göç İdaresi Müdürlüğü'ne kaydının bulunduğu öğrenildi.  Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:http://www.samsunhaber.tc/samsun-haber/karadeniz-de-can-pazari-biri-boguldu-digeri-yasam-savasi-veriyor-h719153.html

Samsun Haber

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri