İş Makinesi Operatörlerine Başarı ve Teşekkür Belgesi

İş Makinesi Operatörlerine Başarı ve Teşekkür Belgesi

İş Makinesi Operatörlerine Başarı ve Teşekkür Belgesi
Karadeniz
G.Tarihi: 06.08.2018 06:04
1539 Okunma
0
İş Makinesi Operatörlerine Başarı ve Teşekkür Belgesi

İş Makineleri Operatörlerinin performansları ve çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla Alçakbel Hizmet İçi Eğitim Merkezinde bir araya gelindi.

Toplantıya; Bölge Müdürü Mustafa Özkaya, Emekli Orman Bölge Müdür Yardımcısı Aziz Keskin, Bölge Müdür Yardımcısı Ali Göçer, Şube Müdürleri Uğur Aktaş, Yalçın Yılmaz, Erdal Düzgün ve Hüseyin Aktürk, Orman İşletme Müdürleri Murat Bitişyılmaz, Soner Yılmaz, Ali Çakmak, Muharrem Yorulmaz ve Okan Kaya, Kulakkaya Orman İşletme Şefi Gökhan Çakmak, Öz Orman-İş Sendikası Giresun Bölge Başkanı Muhittin Çelebi ile İşletme Müdürlüklerimizde görev yapan dozer, greyder ve ekskavatör operatörlerinin tamamı ile Bölge Müdürlüğü ve Giresun Orman İşletme Müdürlüğü’nde operatörlere teknik ve idari destek sağlayan lojistik personel katıldı.

Törende konuşma yapan Giresun Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya; “Türkiye geneline kıyasla Karadeniz iklim ve zor coğrafi farklılıkları sebebiyle bu şartlarda çalışmaktan ve geçmişte Orman Ana Tamirhanesinin Giresun’da bulunmasından dolayı tecrübeli ve birikimli bir ekibiz. 2018 yılı başındaki toplantıda da belirttiğim gibi aylık ve yılda iki dönem olarak çalışmaları değerlendireceğiz. Bu toplantımızda 2018 yılı ilk dönemi için biradayız. Daha önce de söylediğim gibi çok bir şey yapmadık, sadece uyuyan aslana dokunduk. Burada başarılı çalışmaları belirlenen arkadaşlarımıza çam sakızı çoban armağanı hediyelerini Öz Orman İş Sendikası Kurumsal olarak ve Giresun Şube Başkanı Muhittin Çelebi aldılar, kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İkinci dönem hediyeler Kurumumuzca verilecektir. Buraya sadece dozer, greyder ve ekskavatör makineleri operatörü olup da dereceye girenleri değil tüm operatörleri çağırdık, Giresun İşletmesi ile Bölge Müdürlüğümüzde lojistik destek veren tüm personeli çağırdık. Güçlü ve başarılı bir ekibe sahibiz. Oluşturulan iletişim kanalları ile çalışmaları yakinen takip ediyor, gerektiğinde de anında müdahale ediyoruz. Operatör kaynaklı veya başkaca etkenlerden dolayı çalışma saatleri çok az olan makinelerimiz de olabiliyor, onları da özellikle takip ederek, nedenlerini belirleyip daha verimli çalışma ortamı için gayret sarf ediyoruz. Bu gayrette Bölge Müdür Yardımcısından Bölge Müdürlüğümüz Makine İkmal Şube Müdürlüğü ve Giresun orman İşletme Müdürlüğünün ilgili tüm personelinin katkısı vardır. Amacımız; iş makinelerimizi daha etkin ve verimli bir şekilde hizmette tutabilmektir. İllaki Türkiye genelinde birinci olacağız diye bir hedefimiz yok. Zaten mevcut şartlara göre de bu mümkün değil, ancak; bizler bu iş makinelerimizi en etkin ve verimli bir şekilde kullanarak Bölgemize yakışır sıralamada bulunmak durumundayız. 28 Bölge Müdürlüğü arasında ilk dönem çalışmalarına göre dozerde 5. Greyderde ise 10. Sıradayız. Bu yoğun iş temposuna, bazen iş makinelerimiz de ayak uyduramıyor, istenmeyen teknik sorunlarla da karşılaşabiliyoruz. Bu sorunlarınızı da ivedilikle giderip, sizlere çalışma ortamını hazır sunmaya gayret ediyoruz.” dedi. 
Konuşmasının devamında Bölge Müdürü Özkaya; kısa zaman içerisinde yeni bir adet ekskavatör ile bir adet treylerin de Bölge Müdürlüğümüz envanterine gireceğini belirtip, 3-5 sene hiç iş makinesi gelmese bile Makine parkımızdaki araçlarımız tüm çalışmalara yetecek kapasitede olduğunu söyledi. Bu iş makinelerimizle gece gündüz ihtiyaçlarımız doğrultusunda durmadan çalışacağız diyen Özkaya; yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminde karar alma süreçleri ile iş yapma süreçlerinin hızlanacağını, bu sebeple zaman ve mekan gözetmeden tam kapasite çalışmamız gerektiğini belirtti. Bölge Müdürü Mustafa Özkaya konuşmasının devamında; “Bizler yeni Cumhurbaşkanlığı sistemine en kolay sürede uyum sağlayacak Kurumuz, çalışmalarımız ve geçmişteki birikimiz ile bunu gösteriyoruz. Nasıl ki futbol takımlarında top oynayan futbolcuların yanında; teknik direktör, sağlık personeli, yardımcı personel gibi kişiler varsa, burada da teknik direktörlük görevini Bölge Müdürü olarak ben yapmaktayım, başarı sizlerin çalışmaları ile geliyor. Her kademedeki personelin belli bir düzen, kural ve disiplin içerisinde çalışması bu başarılı sonuçları ortaya çıkarıyor. Ben, teknik direktörünüz olarak hepinizle gurur duyuyorum, hep birlikte daha da başarılı olacağımıza inanıyorum. Ben dahil, sizlerin çalışmasında görev alan her kademedeki personel; gece gündüz demeden sizleri takip ediyor, sorunlarınızı çözüyor ve başarılı çalışmalarınızı takip ediyoruz. Her sorunda başta şahsım olmak üzere her kademedeki çalışanımızı 7/24 arayabileceğinizi bir daha belirtmek isterim. Milletimiz ve memleketimize hizmet adına yılsonunda; burada olduğu gibi hep birlikte ikinci dönem ve 2018 yılı genel değerlendirmesini de yapıp, ne sorunlarla karşılaştığınızı, daha verimli ve kapasiteli çalışma için ne tür ihtiyacınızın olduğunu belirleyip çıtayı biraz daha yükselteceğiz.” dedi. Özkaya konuşmasını, emekli Bölge Müdür Yardımcısı Aziz Keskin’e teşekkür edip aramızda bulunmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek tamamladı.

Kurumumuzda uzun yıllar hizmet ettikten sonra Bölge Müdür Yardımcısı Unvanı ile emekli olan Aziz Keskin; Bölge Müdürlüğümüz Yöneticileri, iş makinesi operatörleri ile lojistik destek sağlayan ekiple birlikte olmaktan, bu birlik ve beraberliği görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, her kademedeki personelin bir arada olmasının, personelin ödüllendirilmesinin ve özellikle bu ortamın çalışma barışını ve verimini artıracağını belirterek; çalışmalarda tüm personele muvaffakiyetler diledi.

Öz Orman İş Sendikası Giresun Bölge Başkanı Muhittin Çelebi de konuşmasında; Kurumumuzda çalışıp emekli olan, vefat eden operatörler ve diğer personel bu şartları ve olanakları görselerdi çok mutlu olurlardı diyerek sözlerine başladı. Çelebi konuşmasının devamında; “Her kademedeki personelin burada bir arada olmasından, çalışanların ödüllendirilmesinden, onlara değer verilmesinden, onore edilmesinden ve bu olanakları sağladıkları için Giresun Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya ve ilgili tüm personelden Allah (c.c.) razı olsun. Çok duygulandım, temsil ettiğim sendika adına, tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bu olanakları ve çalışma şartlarını görmemiz; buradaki yöneticilerimiz sayesindedir. Birlik ve beraberlik ruhunu aşılamalarından, huzurlu, rahat ve zevkli bir çalışma ortamı, olanakları sağladıkları için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından; ilk dönem ortalamalarına göre dozer operatörlerinden Keramettin Yeşil birinci, Ali Şahan ikinci ve Erol Aydın üçüncü olarak başarı belgesi ve ödüllerin sahibi oldular. Greyder operatörlerinden Ersin Çöpoğlu birinci, Şükrü Şimşek üçüncü olurken ikinciliği A. Seyfullah Öztürk ve Salih Coşkun paylaşarak başarı belgesi ve ödüllerini aldılar. Ekskavatör operatörlerinden de Selim Kafa birinci olup, başarı belgesi ve ödülün sahibi oldu.

Dereceye giren operatörlerin çalıştığı Orman İşletme Müdürleri olan Mesudiye Orman İşletme Müdürü Ali Çakmak, Koyulhisar orman İşletme Müdürü Hakkı Türkoğlu, Akkuş Orman İşletme Müdürü Soner Yılmaz, Espiye Orman İşletme Müdürü Muharrem Yorulmaz, Tirebolu Orman İşletme Müdürü Okan Kaya ve Giresun Orman İşletme Müdürü Murat Bitişyılmaz’a da Başarı Belgesi verildi.

Törende dereceye giremeyen tüm operatörler ile Bölge Müdürlüğü ve Giresun Orman İşletme Müdürlüğü’nde operatörlere lojistik destek veren tüm personele Bölge Müdürü Mustafa Özkaya tarafından Teşekkür Belgesi verildi.

Ayrıca; bu başarılı çalışmalarda, gerek koordinasyon ve gerekse her tür ihtiyaç ve sorunun giderilmesinde en büyük pay sahiplerinden birisi olan Makine ve İkmal Şube Müdürü Uğur Aktaş da; Başarı Belgesi ve Plaketle ödüllendirildi.

Günün anısına emekli Orman Bölge Müdür Yardımcısı Aziz Keskin ile katkı ve katılımından dolayı Öz Orman İş Sendikası Giresun Bölge Başkanı Muhittin Çelebi’ye plaket verilmesi ile tören sona erdi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri