İSTANBUL'DAKİ TERÖR SALDIRISININ ACISI ORDUYADA DÜŞTÜ

İSTANBUL'DAKİ TERÖR SALDIRISININ ACISI ORDUYADA DÜŞTÜ

İSTANBUL'DAKİ TERÖR SALDIRISININ ACISI ORDUYADA DÜŞTÜ
Karadeniz
G.Tarihi: 11.06.2016 21:27
2803 Okunma
0
İSTANBUL'DAKİ TERÖR SALDIRISININ ACISI ORDUYADA DÜŞTÜ
İstanbul’da dün sabah meydana gelen 6 polis ve 5 sivilin şehit olduğu hain bombalı saldırıda hayatını kaybeden Esra Tekin’in Ordulu olduğu öğrenildi. 43 yaşındaki Esra Tekin, İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı.
Ramazan ayının 2. gününde İstanbul Vezneciler’de İstanbul Üniversitesi’nde görev yapmaya giden polislere haince düzenlenen bombalı saldırıda 6 polisi şehit oldu, 5 vatandaş hayatını kaybetti ve 36 kişi yaralandı.
Hain saldırıda eşiyle birlikte hayatını kaybeden İstanbul Üniversitesi çalışanlarından Esra Tekin’in Ordu’nun Ulubey İlçesi’ne bağlı Karakoca Mahallesi’nden olduğu öğrenildi. Babası Arif Kaymak’ın yıllar önce İstanbul’a göç ettiği ve burada taksicilik yaptığı, 10 yıl önce de yaşamını yitirdiği öğrenildi.
43 yaşında olan Esra Tekin, Hakan Tekin ile 10 yıldır evliydi ve 20 yıldır İstanbul Üniversitesi’nde çalışıyordu. Dün de eşi işadamı Hakan Tekin tarafından işyerine bırakırken meydana gelen hain terör saldırısında hem kendi hem de eşi hayatını kaybetti.
Esra Tekin ve eşi Hakan Tekin için bugün ilk olarak tam 20 yıldır çalıştığı İstanbul Üniversitesi’nde bir tören düzenlendi. Buradaki törende oldukça duygusal anlar yaşanırken, törene Esra Tekin ve eşi Hakan Tekin’in aileleri ve yakınlarının yanı sıra İstanbul Üniversitesi akademik ve idari personeli, mesai arkadaşları, öğrenciler ve sevenleri katıldı.
Ordulu Esra Tekin ve eşi Hakan Tekin’in cenazesi, Zeytinburnu Ulu Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kozlu Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Ulubey Karakoca Mahallesi’nden yakınlarının da cenazeye katılmak için İstanbul’a gittikleri öğrenildi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri