KARADENİZ,DEN TAKSİ ESNAFINI RAHATLATACAK AÇIKLAMA!

KARADENİZ,DEN TAKSİ ESNAFINI RAHATLATACAK AÇIKLAMA!

KARADENİZ,DEN TAKSİ ESNAFINI RAHATLATACAK AÇIKLAMA!
Karadeniz
G.Tarihi: 04.03.2019 22:31
1521 Okunma
0


KARADENİZ,DEN TAKSİ ESNAFINI RAHATLATACAK AÇIKLAMA!
 
Eynesil Belediye Başkan Adayı Ahmet Latif Karadeniz ilçede faaliyet gösteren taksi ve dolmuş esnafını rahatlatacak açıklamalarda bulundu.
    
Karadeniz, 5 Durak ve 45’e yakın taksi esnafına Belediye harç parasını en asgariye indirme sözü vererek “taksi esnafı ilçesinin aynasıdır. Hiçbir taksiciyi ve taksi durağını mağdur etmeyeceğiz” diyerek taksicilere destek sözü verdi.
     
Eynesil Belediye Başkan Adayı Ahmet Latif Karadeniz yaptığı açıklamada “ İlçemizde 5 taksi durağı ve 40 küsur taksici esnafımız var ve yıllardır hepsi mağdur. Bunun yanında tüm köy dolmuşlarımız da tek tek elden geçirilerek yeni dolmuş durağı alanları oluşturulacak. Bu şekilde yakın alanlardan ilçemize vatandaşın gelmesini sağlayarak ticaretimize katkı sağlayacağız. Bu zamana kadar ne taksici esnafının ne de dolmuşçu esnafının yanına gidilmemiş, dertleri sorulmamış, üstüne de bu bölgede en yüksek taksi aidatı ödemeye mecbur bırakılmış. Ekonomik koşullar göz önüne alındığında, ekonomisi tamamen gurbetçiye bağlı bir ilçede, taksici esnafından fahiş miktarda aidat talep edilmesi kabul edilemez. Biz önce bu sorunun halledip, tüm durakları teknolojiye ve zamana uygun bir durak haline getireceğiz. İlçedeki taksi duraklarını yeniden inşa ederek hem kent estetiği açısından taksi duraklarını bir standarda kavuşturacağız hem de vatandaşı taşıyan taksici esnafının daha rahat ve modern koşullarda çalışmasına imkân sağlayacağız. Durakları eski harabe görüntüsünden uzaklaştırarak tek tip bir görünüme kavuşturacağız. Taksi duraklarının hemen hemen hiç birinde lavabo dahi olmadığı halde yıllık 900 yüz liraya yakın atık su vergisi alması bu esnaf arkadaşlarımız için bir cezadır. Eynesil’de ki vergilendirme neredeyse büyük şehirlerle aynı konumda ve buna artık el birliğiyle dur demenin vakti geldi” diyerek başkanlığı kazandıkları takdirde belediye vergi sisteminde vatandaş yararına değişime gideceklerinin sözünü verdi. 
Haber kaynakhttp://www.eynesilajans.com/haberdetay/Baskan-Adayi-Ahmet-Karadenizden-esnafa-soz_/4965
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri