KARADENİZ'DE ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI : 3 ÖLÜ

Rize'nin Pazar ilçesinin Şehitlik köyünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle muhtar ve eşi akrabaları tarafından silahla vurularak öldürüldü. Olayda muhtarın yengesi de vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralandı.

KARADENİZ'DE ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI : 3 ÖLÜ
Karadeniz
G.Tarihi: 07.05.2020 12:25
3539 Okunma
0
KARADENİZ'DE ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI : 3 ÖLÜ

RİZE-Pazar Şehitlik Köyü Muhtarı ve eşi ile yengesi, arazı anlaşmazlığı nedeniyle akrabası tarafından vuruldu ve 3.kişi de vefat etti.

Pazar ilçesinde arazı anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma kanlı bitti.Alınan bilgiye göre, ilçenin Şehitlik (Haku) köyünde aralarında arazi anlaşmazlığı olduğu belirtilen köy muhtarı Osman Dalyanoğlu ile akrabası H.D. arasında çıkan tartışmada, H.D. silah ile olay yerinde bulunan muhtar ve eşi Bahriye Dalyanoğlu ile muhtarın yengesi Şerife Dalyanoğlu’na ateş etti.Muhtar Osman Dalyanoğlu (51) ve eşi Bahriye Dalyanoğlu (50) olay yerinde hayatını kaybederken Şerife Dalyanoğlu vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralı olarak Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Rize Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edilen ve burada ameliyata alınan ağır yaralı Şerife Dalyanoğlu'da yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata gözlerini yumdu.Olay sonrası kaçan zanlı H.D. jandarma tarafından aranıyor. Kaynak: haber53
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri