Karadenizliler Hamsi Festivalinde Buluştu

Karadenizliler Hamsi Festivalinde Buluştu

Karadenizliler Hamsi Festivalinde Buluştu
Karadeniz
1483 Okunma
1


Karadenizliler Hamsi Festivalinde Buluştu


Esenyurt Karadenizliler Platformu Başkanı Abdurrahman Ada Esenyurt'ta büyük bir organizasyonda imza attı.

Esenyurtlu Karadenizliler Platformu, 3. Geleneksel Hamsi Balık Festivalini bu seneki teması olan şehitlerimizi anma ve anlama şeklindeydi ve temaya uygun olarak icra edildi. Başkan Ada yaptığı açıklamada “Programımıza katkı sunan tüm derneklerimize şükranlarımı sunuyorum. Programımıza katılan Esenyurt Kaymakamı Sayın Ekrem İnci, Belediye Başkanı Sayın Ali Murat Alatepe, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Yasir Çelik, BBP İlçe Başkanı Sayın Ercan Kolcu, siyasi parti temsilcilerine, belediye başkan yardımcılarına, meclis üyelerine, STK’larıın kıymetli temsilcilerine, il dernek başkanlarına, Esenyurt halkına, mahalle muhtarlarına, basınımızın güzide temsilcilerine, telgrafları ile bizleri onurlandıran protokol büyüklerimize Esenyurt Karadenizliler Platformu olarak teşekkürü borç bilirim” dedi.
Abdurrahman Ada’yı özellikle Karadenizli ve Giresunlu hemşerileri yalnız bırakmadılar. Esenyurt'taki hemşeri derneklerinin yanı sıra İstanbul’un çeşitli bölgelerinde bulunan Giresun dernek başkanları ve temsilcileri Esenyurt Gaziler Parkındaydı ve alanı hınca hınç doldurdular.
Abdurrahman Ada aynı zamanda Esenyurt Belediye Başkan Yardımcılığı, Giresun Vakfı Yönetim Kurulu üyeliği, Görele Dernekler Federasyon Başkanlığı ve Esenyurtlu Giresunlular Derneği Başkanlığı görevlerinde bulunuyor. 
Haber: Aydın Kömürcü
Fotoğraflar GÖR-FED
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
AVNİ KARADAĞ6 yıl önce
esen yurt belediye başkan yardımcısı hemşerimiz sayı abdurrahman ada yı tebrik ediyorum. karadeniz'imizin milli ve yerli deniz ürünü olan hamsi mizi istanbul gibi metropol şehirde festival etkinliği düzenlemek suretiyle hemşerilerimizi bir araya gelmelerine vesile olmak güzel bir iş olsa gerek.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri