KAYMAKAM KURT’TAN EYİMDER’E ZİYARET

KAYMAKAM KURT’TAN EYİMDER’E ZİYARET

KAYMAKAM KURT’TAN EYİMDER’E ZİYARET
Karadeniz
G.Tarihi: 22.12.2017 07:24
2102 Okunma
0
KAYMAKAM KURT’TAN EYİMDER’E ZİYARET
(Eynesil ÖNDER İmam Hatipliler Derneği) EYİMDER bünyesinde faaliyet gösteren Edep Okulundaki çocukları ziyaret eden Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, EYİMDER Başkanı Ramazan Öztürk’ten ve öğretmenlerden bilgi aldı. 
EYİM-DER Başkanı Ramazan Öztürk, “Geçen yıl Eynesil Müftülüğü ile ortaklaşa başlatmış olduğumuz kursumuza bu sene yine devam etmekteyiz. Diyanetin hazırlamış olduğu müfredata göre günlük 4 ders müftülüğün görevlendirmiş olduğu öğretmen eşliğinde, kalan sürede de hafız çocuk gelişimi 2 sınıf öğrencisi imam hatip ve ilahiyat okuyan hocamız gönüllü olarak destek oluyor. Çocuklar beraber çizgi film, oyun odasın da oyun uyku odasında istirahat, toplu olarak yaşlarına uygun bir şekilde genel yetenekten hayata uyumluluk ve ilerde okul yaşamayı paylaşmayı öğreniyorlar. Dernekte bu yıl tam gün olarak eğlenceli bir şekilde eğitim ve öğretim devam ediyor” dedi. 
Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt ziyaretinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı Güven ile birlikte çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Ahmet CEYLAN

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri