KAZIKBELİ YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

KAZIKBELİ YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

KAZIKBELİ YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI
Karadeniz
G.Tarihi: 17.08.2016 00:20
3371 Okunma
0

KAZIKBELİ YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Gümüşhane Kürtün ilçesine bağlı Kazıkbeli Yaylası'nda düzenlenen geleneksel yayla şenliği Gümüşhane Valisi Sayın Okay Memiş, Garnizon Komutanı Albay Cezayir Danışan, Kürtün Kaymakamı Mehmet Durgut, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan şenliğin açılışında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimine değinen Sayın Vali, darbe girişimine karşı Gümüşhane Valiliği olarak vatandaşlarımızla birlikte ilk andan itibaren çok net bir duruş sergilendiğini kaydederek, “O günden bugüne Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu tavrımız devam ediyor. Demokrasiye sahip çıkmanın bir temsili olarak bu yayla şenliklerinde sizlerin arasında olmayı özellikle tercih ettim. Demokrasiye sahip çıkma tavrımız ilimizde, ilçelerimizde, beldelerimizde, köylerimizde hatta yaylalarımızda devam etmektedir.” dedi.

Kürtün’den Güvende Yaylası’na kadar olan yol güzergâhının betonlamasını da bu yıl bitirmeyi hedeflediklerini ifade eden Sayın Vali, “Bu standartları kabul etmiyoruz. Bu standartlar 2016 Türkiye’sine, 2023 hedefleri olan bir ülkeye çok fazla yakışmıyor. Aynı şekilde diğer yaylalarımızın ve köylerimizin de öncelikle ve özellikle yollarının standartlarını artırmak en büyük hedefimiz olacaktır. İnşallah seneye biraz daha standardı yükselmiş yollardan buraya geleceksiniz.” diye konuştu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri