Komiser Yardımcısının Adı, Çocuk Trafik Eğitim Parkında Yaşatılacak

Komiser Yardımcısının Adı, Çocuk Trafik Eğitim Parkında Yaşatılacak

Komiser Yardımcısının Adı, Çocuk Trafik Eğitim Parkında Yaşatılacak
Karadeniz
G.Tarihi: 13.01.2023 08:12
435 Okunma
0
Komiser Yardımcısının Adı, Çocuk Trafik Eğitim Parkında Yaşatılacak

Vali Enver Ünlü, 9 Ağustos 2022 tarihinde Giresun’da elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden, Giresun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe'nin adının Çocuk Trafik Eğitim Parkına yaşatılacağını açıkladı.

Vali Ünlü’nün gayretleriyle hayata geçirilmek üzere proje çalışmalarına başlanılan Çocuk Trafik Eğitim Parkının adıyla ilgili bir paylaşım yapan Vali Ünlü "Geleceğin güvenli sürücülerinin yetişeceği ve değerli vatandaşlarımızın sosyal alanlardan faydalanabileceği önemli bir projeyi daha hayata geçiyoruz. Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe Çocuk Trafik Eğitim Parkı hemşehrilerimize hayırlı olsun. Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda çocuklarımız trafik kurallarını eğlenerek öğrenebilecek ve değerli hemşehrilerimiz de sosyal alanlardan faydalanabileceklerdir" dedi.

Giresun Merkez Hacı Hüseyin Mahallesi'nde Giresun İl Özel İdaresine tahsisli 6 Bin 959.96 M2 yüzölçümüne sahip alan üzerinde yapılması planlanan ve Vali Ünlü’ye proje tanıtımı yapılan Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda; eğitim parkuru, sahil parkuru, sosyal tesis, amfi, minyatür yapılar, dinlenme alanları ve simülasyon binası yer alacak.

Giresun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe, 9 Ağustos 2022 tarihinde Giresun'da lunaparkta eğlence treninin raylardan çıkması sonucu yaşanan kazada hayatını kaybetmişti.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri