KÜRTÜN ŞEHİDİNİ SONSUZLUĞA UĞURLADI

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Taşkın Temel

KÜRTÜN ŞEHİDİNİ SONSUZLUĞA UĞURLADI
Karadeniz
G.Tarihi: 22.03.2019 11:08
1571 Okunma
0


Irak'ın kuzeyinde yürütülen operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Taşkın Temel evladımızı memleketi Kürtün’de son yolculuğuna uğurladık.

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde teröristler tarafından yapılan sızma girişimi sonucu çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Taşkın Temel, memleketi Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. 18 Mart 2019 Pazartesi 13:53 0 0 Cenazesi dün akşam saatlerinde askeri uçakla Trabzon'a oradan da karayolu ile Kürtün ilçesine bağlı Günyüzü köyüne getirilen şehit uzman çavuş Taşkın Temel için bugün Kürtün Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Vali Kamuran Taşbilek, belediye başkanları, milletvekilleri, silah arkadaşları, yakınları ile binlerce hemşehrisi katıldı. Şehidin babası Mehmet Temel ve erkek kardeşi Şaban Temel taziyeleri kabul ederken, cenaze namazını İl Müftüsü Osman Ayas kıldırdı. Yaz aylarında nişanlanacağı öğrenilen şehit uzman çavuşun cenazesi namaz sonrası ilçeye bağlı Günyüzü köyünde toprağa verildi. 
Şehidimize Allah(C.C)’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil diliyorum. Rabbim şehadetini kabul ve makbul, mekanını cennet eylesin.



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri