KYK'LI GENÇLER, KARADENİZ'DE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPTI

KYK'LI GENÇLER, KARADENİZ'DE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPTI

KYK'LI GENÇLER, KARADENİZ'DE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPTI
Karadeniz
G.Tarihi: 21.05.2019 14:35
1017 Okunma
0
KYK'LI GENÇLER, KAÇKAR DAĞLARI MİLLİ PARK ALANINDA BULUNAN ÇAT VADİSİNDE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPTILAR.

Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün organizasyonuyla, Gençlik Haftası kapsamında Pazar KYK yurtlarında kalan Türkiye'nin çeşitli illerinden öğrenime gelen 100 öğrenci, Kaçkar Dağları Milli Parkı alanımızda bulunan muhteşem güzelliğiyle Çat vadisinde doğa yürüyüşü ve iftar programında bir araya geldi.
HABERİN DETAYLARI...
KYK'lı gençlerle Çat'ta doğa yürüyüşü Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün organizasyonuyla, Gençlik Haftası kapsamında Pazar KYK yurtlarında kalan Türkiye'nin çeşitli illerinden öğrenime gelen 100 öğrenci, Çat Köyünde doğa yürüyüşü ve iftar programında bir araya geldi.

Türkiye'nin dört bir yanından Rize'ye eğitime gelen ve KYK yurtlarında kalan 100 öğrenci, Gençlik Haftası kapsamında Çamlıhemşin'de doğal güzellikler içinde hem doğa yürüyüşü hem de iftar programında bir araya gelerek eğlenceli bir gün geçirdi.Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Kaya, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Gençlerin; sosyal, kültürel, zihinsel, sportif ve sanatsal gelişimlerine katkıda bulunmak, kendilerini ifade edebilen bireylerin ortaya çıkmasına yardımcı olmak, milli ve manevi değerlere saygılı, görev ve sorumluluk bilinci gelişmiş ve toplumla bütünleşmiş sağlıklı nesiller yetiştirilmesini sağlamak amacıyla 14-25 Mayıs 2019 tarihleri arasında Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası olarak kutlanmaktadır. Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün organizasyonuyla, Gençlik Haftası kapsamında Pazar KYK yurtlarında kalan Türkiye'nin çeşitli illerinden öğrenime gelen 100’ün üzerinde öğrencimizle, Çat Köyünde doğa yürüyüşü ve iftar programında bir araya geldik. Güzel bir etkinlik oldu. Gençlerimiz bölgemizin doğa harikası Çamlıhemşin’in, tarihi yapılarını, doğal güzelliklerini güz içinde gezip gördü, eğlendi. Akşam serinliğinde de iftar programıyla gezimizi sonlandırdık. Türkiye’nin dört bir yanından eğitimlerini tamamlamak için bölgemize gelen öğrencilerimiz aynı zamanda bizim turizm elçiliğimizi yapacaklar.”  
Kaynak: KYK'lı gençlerle Çat'ta doğa yürüyüşü pazar53.com RAMAZAN YILDIRIM




 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri