MAHKEMEDEN SANIKLARA TARİHİ CEZA

TRABZON’UN Ortahisar İlçesi İncesu Mahallesinde 12 Nisan 2016 tarihinde kar maskesi takarak soygun için girdikleri evde ikisi diş doktoru 5 kişiyi rehin alan E.C.P. ve E.P. adlı iki arkadaş hakkında açılan dava sonuçlandı.

MAHKEMEDEN SANIKLARA TARİHİ CEZA
Karadeniz
G.Tarihi: 13.12.2016 03:15
6450 Okunma
0
MAHKEMEDEN SANIKLARA TARİHİ CEZA
TRABZON’UN Ortahisar İlçesi İncesu Mahallesinde 12 Nisan 2016 tarihinde kar maskesi takarak soygun için girdikleri evde ikisi diş doktoru 5 kişiyi rehin alan E.C.P. ve E.P. adlı iki arkadaş hakkında açılan dava sonuçlandı. Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde geceleyin yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma iddiasıyla yargılanan E.C.P. ve E.P. son duruşmada, iş sahibi olduklarını ileri sürerek, pişmanlık duyduklarını söylediler.
İNFAZA GELDİKLERİNİ SÖYLEMİŞLERDİ
DİŞ Doktoru Cem Ş.D. ve eşi Aydan D. adlı çiftin evine gece girerek, evde bulunan 5 kişiyi 2.5 saat süreyle rehin alan E.C.D. ve E.P. adlı iki kafadar, doktorun kafasına silah dayamıştı. ‘Bizi başkan gönderdi, seni infaz edeceğiz’ şeklinde sözler sarfettiği iddia edilen şahısların kendilerine örgüt üyesi süsü verdiği belirtildi. E.C.P ve E.P., son kez hakim karşısına çıktı.  İki sanık, yargılandıkları mahkeme heyeti tarafından 48 yıl 3’er ay hapis cezasına çarptırıldı.
TRABZON’DA gece yarısı evine girdikleri doktor çiftin yanı sıra misafirlerini rehin alan iki arkadaş, tarihi bir cezayla cezalandırıldı. E.C.P. ve E.P. adlı iki sanık, yargılandıkları mahkeme heyeti tarafından 48 yıl 3’er ay hapis cezasına çarptırıldı.
EVDE 2.5 SAAT KALDILAR
Trabzon’un Ortahisar İlçesi İncesu Mahallesi’nde 12 Nisan 2016 tarihinde soygun için girdikleri evde 5 kişiyi rehin alan E.C.P. ve E.P. adlı iki kişi, 2.5 saat süreyle kaldıkları evde acıktıkları için buzdolabındaki çikolataları yedikleri ve meşrubatları içtikleri ortaya çıkmıştı. Ev sahibi diş doktorunun kafasına silah dayayan iki soyguncu, “Bizi başkan gönderdi, seni infaz edeceğiz” şeklinde sözler sarf ederek, kendilerine örgüt üyesi süsü vermeye çalıştığı belirlenmişti. Cep telefonu, tablet ve değerli eşyaları alarak evden çıkan iki kafadar, evdeki yaşlı kadının kolundaki bilezikleri almadıkları için kavgaya tutuştuğu belirlenmişti. Şüphelilerden birini gözünden tanıyan ev sahibinin jandarmaya verdiği ifade doğrultusunda iki kişi kısa sürede yakalanarak tutuklanmıştı.
YAPTIKLARINDAN PİŞMAN OLDULAR
Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde geceleyin yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma iddiasıyla tutuklu yargılanan E.C.P. ve E.P. adlı iki arkadaş, son duruşmada son sözlerini söylediler. İş sahibi olduklarını belirten E.C.P. ve E.P. pişmanlık duyduklarını söylediler. 1. Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti, 5 kişiyi rehin alan sanıkların her birini yağmadan 6 yıl 14 ay 20 gün hapse, hürriyeti tahdit suçundan ise 10 yıl 13 ay 10 gün hapse mahkum etti. Mahkeme iki sanığı toplamda 48 yıl 3’er ay hapis cezasına çarptırdı. 

Kaynak: GÜNEBAKIŞ GAZETESİ
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri