MERYEM ZENGİN;’’MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR, BİR YAŞAM TARZIDIR’’

MERYEM ZENGİN;’’MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR, BİR YAŞAM TARZIDIR’’

MERYEM ZENGİN;’’MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR, BİR YAŞAM TARZIDIR’’
Karadeniz
G.Tarihi: 22.10.2018 05:32
1503 Okunma
0

MERYEM ZENGİN;’’MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR, BİR YAŞAM TARZIDIR’’
BAŞKAN İLHAN AVUTMAN;’’ MOTOSİKLET VE MOTORSPORLARI SEVERLER İÇİN ‘’MOTOSİKLET FESTİVALİ’’ DÜZENLEMEK İSTİYORUZ’’
Kocaeli Şebinkarahisarlılar Derneği Başkanı İlhan Avutman ve yönetim kurulu ile birlikte Giresun Medya Platformu olarak Türkiye Kadın Motosiklet Topluluğu Kocaeli İl Temsilcisi Meryem Zengin , GKM Derneği üyeleri Lütfü Tecmen ve Ümit Binici ile Kocaeli Gebze Tarçın tesislerinde bir araya gelerek kadın motosiklet kullanıcıları ve motor kulübü hakkında hem bilgi aldık, hem de yapılacak organizasyonlarla ilgili görüş alışverişinde bulunarak başarı dileklerinde bulunduk.
YOLLARIN SULTANLARIYIZ
Kadınlara özel motosiklet kulübü üyesi ve Kocaeli il temsilcisi hemşerimiz Meryem Zengin’e , Kocaeli Şebinkarahisarlılar Derneği üyesi olup, hizmetlerinden dolayı Derneğin Katmer şenliğinde Başkan İlhan Avutman ve yönetim kurulu tarafından plaket verilerek ödüllendirildi
Kocaeli Şebinkarahisarlılar Derneği Başkanı İlhan Avutman, yönetim kurulu üyeleri Halil Yandık, Muammer Suyabatmaz, Sebahattin Bölük, Davut Tütüncü ve İbrahim Çiftçi’nin sıcak ilgi gösterdiği toplantıda açıklamalar yapan Giresun Şebinkarahisarlı hemşerimiz Meryem Zengin, motosiklet kullanmanın bir tutku ve özgürlük olduğunu, Motosiklet bir yasam tarzı ve tamamen adrenalin depolayan ve görsel açıdan bütünlük içeren vazgeçilmez bir tutkudur. Bu tutkuyu yaşamak biz kadınların trafikte var oluşunun ana temelidir.
Bizler yolların sultanlarıyız diyen Meryem Zengin, kadın motosiklet kullanıcılarının kaliteli ve bilinçli bir şekilde yaygınlaştırılması için çalışmalar yaptıklarını, birlik, beraberlik içerisinde bu spora gönül verdiklerini belirterek şunları söyledi; ’Kendimizi geliştirmek için eğitimler alıyoruz.  Hayatımıza katmak istediğimiz güzellikleri paylaşıyoruz, aktiviteler yapıyoruz, geziyoruz ve gezerek öğrenmek üzerine çok şey katıyoruz hayatımıza biliyorsunuz motosiklet kültürü yardımlaşmayı, paylaşmayı, dayanışmayı gerektirir
Motosiklet kullanmak benim açımdan son derece keyifli,  ne iş, ne güç kalmıyor aklımda, yorucu hayat şartlarında dolayı dinlenebildiğim bir spor dalı, bizim için bir tutku, çocuklarımda da bu tutku var, ailecek gönül verdik bir işe’’, dedi.
MOTOSİKLET FESTİVALİ
 Sporun insan hayatında çok büyük önemi olduğuna vurgu yapan Kocaeli Şebinkarahisarlılar Dernek Başkanı İlhan Avutman, bir hemşerisi olarak Meryem hanım ile gurur duyuyoruz, benim oğlumda motosiklet kullanıcısı, hep birlikte Kocaeli ve Gebze’de sosyal faaliyetlerde onlara destek olacağız ve bölgemizle ilgili yapılacak organizasyonlarda motosiklet kulüpleri ile istişare edeceğiz. Çünkü turizme katkısı olan bu spor dalı  ile sosyal projeler içinde olacağız ve Meryem hanım ekibi ile Giresun ve Şebinkarahisar’da Bahar veya Yaz sezonunda, Motosiklet ve motorsporları severler için Motosiklet Festivali düzenlemek istiyoruz. Bu konuda görüşmelerimizi  veiştişarelerimizisürdüreceğiz, dedi.
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri