MİLLİ BİRLİK VE KAHRAMANLIK KİTAP OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

MİLLİ BİRLİK VE KAHRAMANLIK KİTAP OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

MİLLİ BİRLİK VE KAHRAMANLIK KİTAP OKUMA YARIŞMASI YAPILDI
Karadeniz
G.Tarihi: 13.04.2017 15:31
2200 Okunma
0
MİLLİ BİRLİK VE KAHRAMANLIK KİTAP OKUMA YARIŞMASI YAPILDI
Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Milli Birlik ve Kahramanlık” konulu liselerarası kitap okuma ilçe finali yarışması Vakfıkebir Fen Lisesi Çok Amaçlı Salonu’nda yapıldı.
Vakfıkebir ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Vakfıkebir Fen Lisesi Çok Amaçlı Salonu’nda yapılan ilçe finali kitap okuma yarışmasına 5 okuldan yarışmacı katıldı. Küçük Ağa Romanından ve Memleket Hikâyeleri adlı kitaptan hazırlanan 36 sorudan oluşan final yarışması sonucunda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
YAKUTA: “AMAÇ, MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZİN YAŞATILMASIDIR”
Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta yarışma ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü’nün; “Kitap Okumayı sevdirerek okuma kültürünün ve kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi, milli, manevi ve evrensel değerlere duyarlılığın artırılması, serbest zamanların yararlı ve etkili olarak değerlendirilmesi, okuma, okuduğunu anlama, yorumlayabilme, duygu ve düşüncelerini ifade edebilme becerilerinin geliştirilmesi amacı ile “Milli Birlik ve Kahramanlık” konulu kitap okuma yarışması düzenlemiştir” dedi.
14 NİSAN’DA İLÇEMİZİ TEMSİL EDECEK
Jüri üyeliklerini Ergin Şeref, Şahin Kölemen, Temel Yavuz, Sema Kadıoğlu, Oya Demirci ve Arzu Şanlıoğlu’nun yaptığı yarışmada birinciliği Ömer Nakkaş Anadolu Teknik Meslek Lisesi’nden 81,5 puanla Burak Şentürk, ikinciliği Vakfıkebir Anadolu İmam- Hatip Lisesi’nden 61 puanla Görkem Bıyıklı, üçüncülüğü İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 58 puanla Yasemin Bilgin, dördüncülüğü Vakfıkebir Fen Lisesi’nden 55 puanla Gül Şahin, beşinciliği ise Gülbaharhatun Anadolu Lisesi’nden 41 puanla Esra Koyunoğlu elde ettiler. Yarışmada birinci olan Burak Şentürk,14 Nisan 2017 tarihinde Trabzon’da yapılacak olan yarışmada Vakfıkebir İlçesi’ni temsil edecek. Burak Şentürk’ü kutluyor ve başarılar diliyoruz.
Haber: Ziya FİDAYE
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri