ÖĞRENCİ YURDU KYK'YA DEVREDİLİYOR

ÖĞRENCİ YURDU KYK'YA DEVREDİLİYOR

ÖĞRENCİ YURDU KYK'YA DEVREDİLİYOR
Karadeniz
G.Tarihi: 15.02.2019 10:57
3707 Okunma
0
YAPIMI TAMAMLANAN YÜKSEKÖĞRENİM ÖĞRENCİ YURDU KYK'YA DEVREDİLİYOR
Yapımı Kolin AŞ. tarafından gerçekleştirilen Doğankent Yükseköğrenim Öğrenci Yurdunun Kredi Yurtlar Kurumuna devri için ön inceleme yapıldı.
İlçe Kaymakamı Mehmet Emre Canbolat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Şube Müdürü Muzaffer Ergün, Seyit Vakkas Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Nurettin Günay, Akparti Doğankent Belediye Başkan Adayı Rüşan Özden, İlçe Başkanı Yaşar Dede ve Kolin yetkilileri yurdu inceleyerek ön incelemeyi gerçekleştirdiler.
Akparti Doğankent Belediye Başkan Adayı Ruşan Özden sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İlçemiz için hizmet üretmeye devam ediyoruz. Kısa süre içerisinde resmi işlemlerini tamamlayıp KYK'ya devrini tamamlayacağız inşallah" dedi.
Yurdun tamamlanıp Kredi Yurtlar Kurumuna devredilmesi ilçemiz açısından çok önemli olup, yeni ve istihdama yönelik geçerli bölümlerin açılması kaydıyla çok sayıda öğrencilerin barınma ihtiyacı lüks bir ortamda olacak.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri