OT BİÇME MOTORU İLE HALI YIKIYOR!

Karadenizli Vatandaş Ot Biçme Motoru ile Halı Yıkıyor banner228 "Trabzon'un Akçaabat ilçesinde yaşayan Ekrem Kandemir ot biçmek için kullandığı motoru halı yıkama motoruna dönüştürdü. "

OT BİÇME MOTORU İLE HALI YIKIYOR!
Karadeniz
G.Tarihi: 28.06.2016 22:16
3075 Okunma
0
Karadenizli Vatandaş Ot Biçme Motoru ile Halı Yıkıyor
"Trabzon'un Akçaabat ilçesinde yaşayan Ekrem Kandemir ot biçmek için kullandığı motoru halı yıkama motoruna dönüştürdü. "
Akçaabat ilçesinin Akçakale Mahallesi'nde yaşayan Ekrem Kandemir, ot biçmek için kullandığı motoru halı yıkama motoruna dönüştürerek Karadeniz insanının zekasına bir örnek daha gösterdi.
HIZLI VE KOLAY
Ramazan ayı ve havaların sıcak olması nedeniyle halı yıkama işini kolaylaştırmak için bu yönteme başvuran Kandemir, bu sayede halıların hızlı ve kolay bir şekilde yıkayabildiklerini söyledi.
DİKKATLERİ ÇEKTİ
Sistemin ot biçme motorunun ağız kısmını fırça ile değiştirerek çalıştığını belirten Kandemir, yaptığı bu işlemin komşularının da dikkatini çektiğini söyledi. "YORUCU BİR İŞ" Kandemir "Halı yıkama işi bayanlar için yorucu bir iş. Ancak bu şekilde hem pratik hem de kolay hale geldi" ifadelerini kullandı.
TrabzonHabercisi
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri