PARAŞÜT YERE ÇAKILDI: 2 AĞIR YARALI

PARAŞÜT YERE ÇAKILDI: 2 AĞIR YARALI

PARAŞÜT YERE ÇAKILDI: 2 AĞIR YARALI
Karadeniz
G.Tarihi: 17.09.2016 12:32
6057 Okunma
0
Artvin’e bağlı Murgul ilçesinde meydana gelen olayd yamaç paraşütü yapan iki arkadaş Reşat Korkmaz ve Fetih Şeyhoğlu, paraşütte meydana gelen arıza yüzüden 100 metreden yere çakıldı



Edinilen bilgilere göre,Artvin’de uzun süre önce başladıkları yamaç paraşütçüleri Reşat Korkmaz ile Fetih Şeyhoğlu, Murgul ilçesine bağlı Soğuksu Mahallesi‘nde bir tepeden atlamaya karar verdi. Havada süzülen arkadaşlar yere yüz metre civarı kala paraşütlerinde meydana gelen arıza yüzünden savrulmaya başladı.
Paraşütçülerin dağın yamacına düşmesinin ardından arkadaşlarının güvenlik birimlerine haber vermesi ile olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından iki paraşütçü hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Reşat Korkmaz ve Fetih Şeyhoğlu‘nunvücutlarında çok sayıda kırığın olduğu ve durumlarının ağır olduğu bildirldi.

Kaynak:gaste.org
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri