PENDİK BELEDİYESİ DUYARSIZ KALMADI

PENDİK BELEDİYESİ DUYARSIZ KALMADI

PENDİK BELEDİYESİ DUYARSIZ KALMADI
Karadeniz
G.Tarihi: 20.09.2020 13:48
2856 Okunma
0

PENDİK BELEDİYESİ DUYARSIZ KALMADI

Geçtiğimiz ay Giresun’da meydana gelen Sel Afetinde devlet tüm kurumlarıyla işin başındayken Sivil toplum kuruluşları ve Belediyelerde ülkemizin çeşitli yerlerinden mağdur insanımızın yanında olmaya devam ediyor. Yardım Babında İstanbul Pendik belediyesi Espiye ilçesine bir Tır dolusu gıdayı sel afetinde büyük hasar olan köylere gönderdi. Merkezi Pendik Kavakpınarda Avluca ve Çevreköyleri dernek başkan vekili İsa Buruş başkan ve Arkadaşlarının girişimleri sonucu yardımlar gerçekleşirken,

Gıda Kolilerini taşıyan Arabayı Avluca Çevreköyleri dernek başkanı Murat Sarıbaş ve çevre köylerin muhtarları karşılarken Espiye Kaymakamı Taner Tengir ve Belediye başkanı Mustafa Karaderenin tahsis ettiği araçlara Avluca ve Köylerine ulaştırdılar, Bizde gazete olarak Pendik belediye başkanı Ahmet Cin başta olmak üzere İsa Buruş Meclis üyesi Mesut Kesik. Kavakpınar Muhtarı Ömer Aşık ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haber: Aydın Kömürcü

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri