ŞALPAZARI'NDA HİLMİ TÜRKMEN RÜZGARI ESTİ

Şalpazarı’nda Hilmi Türkmen rüzgarı esti

ŞALPAZARI'NDA HİLMİ TÜRKMEN RÜZGARI ESTİ
Karadeniz
G.Tarihi: 19.03.2017 08:02
2038 Okunma
0
ŞALPAZARI'NDA HİLMİ TÜRKMEN RÜZGARI ESTİ
Üsküdar Belediye Başkanı hemşehrimiz Av. Hilmi Türkmen ve Tuzla Belediye Başkan Yrd. Ahmet Çabuk, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanlığı’nın Acısu’da düzenlediği buluşma yemeğine katıldı. Yemekten sonra bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, 16 Nisan’da yapılacak Referandum’da Şalpazarı’nın ‘EVET’ oyunda Türkiye rekoru kırmasını istedi.

Soğuk ve yağışlı havaya rağmen yüzlerce kişinin katıldığı Acısu’daki toplantıda ilk konuşmayı yemeği düzenleyen ev sahibi AK Parti İlçe Başkanı Murat Topkara yaptı. Şalpazarı’na yaptıkları ve yatırım programına alınan hizmetleri anlatan Murat Topkara, ses düzeninin azizliğine uğradı. Topkara‘nın sözleri konuşma yaptığı alanda yeterince iyi anlaşılamadı. Daha sonra konuşma yeri değiştirildi. Burada konuşan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız da, Üsküdar Belediye Başkanı’nın elinin  güçlendirilmesi için “EVET” oyu istedi.

Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk da 16 Nisan’daki seçimin bir siyasi seçim olmadığını vurgulayarak; “Bazı kardeşlerimiz anayasa değişikliği ile ilgili maddeleri okumadan ben HAYIR diyeceğim diyor. Oysa açıp okusa EVET diyecek” şeklinde konuştu.



 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri