Samsun’daki otobüs kazasının acısı Şalpazarı’na düştü

Samsun- Ankara karayolu Tekke mevkiinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 2 kişinin Trabzon'un Şalpazarı ilçe nüfusuna kayıtlı olduğu

Samsun’daki otobüs kazasının acısı Şalpazarı’na düştü
Karadeniz
G.Tarihi: 03.11.2021 06:15
2238 Okunma
0
Samsun’daki otobüs kazasının acısı Şalpazarı’na düştü ​

Şalpazarı’na ateş düştü. Zekiye Özdemir ve Sevilay Öztürk Aksoy otobüs kazasında hayatlarını kaybetti.


Şalpazarı bu sabah saatlerinde Samsun’dan gelen acı haberle sarsıldı. İstanbul’dan Trabzon’a gelmekte olan Osman Özsoy (50) yönetimindeki 53 DR 666 plakalı yolcu otobüsü Samsun’un Kavak İlçesi Tekke mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 150 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi de yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan 112 ambulanslarıyla çevre hastanelere kaldırıldı.

Feci kazada, İstanbul’dan memleketi Şalpazarı’na gelen Sayvançatak Mahallesi’nden Zekiye Özdemir ile Sugören Mahallesi’nden Sevilay Öztürk Aksoy hayatlarını kaybetti. 2’şer çocuk annesi olan Zekiye Özdemir‘in cenazesi Sayvançatak Mahallesi’nde, Sevilay Öztürk Aksoy‘un cenazesi de Sugören Mahallesi’nde yarın toprağa verilecek.

Merhume Zekiye Özdemir ile Merhume Sevilay Öztürk Aksoy‘a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm Şalpazarılı hemşehrilerimize başsağlığı diliyoruz.

TURGAY İKİNCİ YENİŞALPAZARI
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri