SARIKAMIŞ RUHU SİS DAĞI'NDA YAŞANDI

SARIKAMIŞ RUHU SİS DAĞI'NDA YAŞANDI

SARIKAMIŞ RUHU SİS DAĞI'NDA YAŞANDI
Karadeniz
G.Tarihi: 19.01.2018 11:09
3527 Okunma
0
SARIKAMIŞ RUHU SİS DAĞI'NDA YAŞANDI
Sarıkamış Harekâtı’nın 103’üncü yıl dönümünde donarak şehit olan 90 bin Türk askeri için Şalpazarı ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından anma yürüyüşü düzenlendi.
Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sisdağı Yaylası Hanyanı mevkiinden başlayan yürüyüşe, AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Vali Yardımcısı Nusret Yılmaz, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikci, İlçe Belediye Başkanı Refik Kurukız, Şalpazarı Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Zeki Çabuk, Şalpazarı Türkiye Gençlik Vakfı Başkanı Mehmet Muhcu  kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda kişi katıldı.
100 Merte’lik Türk Bayrağı Taşındı
Sarıkamış Harekâtı’nın 103’üncü yıl dönümünde donarak şehit olan 60 bin Türk askeri anma yürüyüşünde 100 merte uzunluğunda Şanlı Türk Bayrağı taşındı..
Sarıkamış Harekâtı’nın 103’üncü yıl dönümünde donarak şehit olan 90 bin Türk askeri anma yürüyüşü sonunda 2000 rakımlı Sisdağı Yaylasında Şehitlerimiz için Kuran-i Kerim Okundu Dualar Edildi….
Şalpazarı Orman İşletme Şefi Emrah Karaalan bu etkinliği havadan çekerek ölümsüzleştirdi…. 














 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri