SEFER SAYISI ARTTI VE ULAŞIM KOLAYLAŞTI.

SEFER SAYISI ARTTI VE ULAŞIM KOLAYLAŞTI.

SEFER SAYISI ARTTI VE ULAŞIM KOLAYLAŞTI.
Karadeniz
1633 Okunma
0
SEFER SAYISI ARTTI VE ULAŞIM KOLAYLAŞTI.
Türkiye’nin 55 havalimanı arasında 26’ıncı sıraya yükselen, Türkiye’nin prestij projelerinden birisi olan Ordu Giresun Havaalanı’nda sefer sayısı her geçen gün artıyor. AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Anadolujet'in 06:35 Giresun-Ankara, 23:30 Ankara-Giresun seferlerine başladığını belirterek Ankara’ya günü birlik sefer imkanı sağlandığını belirtti.
Ordu Giresun Havaalanı artan sefer sayılarıyla iş adamlarının ve siyasetçilerin günü birlik seyahat etmelerine olanak sağlamaya başladı.
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Ordu Giresun Havaalanı’nın vatandaşlara sağladığı ulaşım kolaylıklarının yanı sıra turizme sağladığı katkıya da değinerek, “Önceki dönemlerde altyapı, eğitim, sağlık gibi birçok alanda yatırımlar yapıldı. Önümüzdeki dönemde ise özellikle turizm alanına yönelik çalışmalara imza atılacaktır. Turizmle ilgili önemli çalışmalar yürüttüğümüzü özellikle havalimanının hizmete açılarak ulaşım problemlerinin çözülmesiyle Giresun’un turizmde altın çağını yaşayacağını düşünüyoruz” dedi.
TURİZME HAVAALANI DOPİNGİ
Ordu-Giresun Havalimanı açıldıktan sonra turist sayısının yüzde 44 arttığı belirlendi. İki şehir halkına ulaşımda büyük avantajlar sağlayan havaalanı turizme de ivme kazandırdı.
Günde ortalama 16 yurt içi seferinin düzenlendiği havaalanından Almanya Köln ve Avusturya Graz’a seferlerin bu yılın ortasına yetiştirilmesi planlanıyor. Seferlerin başlamasıyla gurbetçilerimize ulaşımda büyük bir avantaj sağlanmış olacak.
Ordu-Giresun Havaalanı, 10 ayda 330 bin yolcu taşıdı. 3 milyon yolcu kapasiteli havaalanı için bu yıl belirlenen hedef 1 milyon yolcu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri