Şehitlerimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehitlerimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehitlerimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı
Karadeniz
G.Tarihi: 13.08.2017 00:55
1375 Okunma
0
Şehitlerimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Batman Kozluk-Sason ilçeleri arasındaki kırsal bölgede bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirilmesi maksadıyla düzenlenen operasyon sırasında önceden tuzaklanmış El Yapımı Bomba (EYP) düzeneğinin patlaması sonucu şehit olan Kahraman Uzman Jandarma Çavuşumuz Gürcan Kepekci ve Kahraman Jandarma Uzman Onbaşımız Şahan Sezer için cenaze töreni düzenlendi.
 
İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen törene; Vali Ahmet Deniz, Bitlis Jandarma Bölge  Komutanı Tuğgeneral Recep Altınkaya, Garnizon Komutanı, Hava Pilot Albay Ali Öztürk, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy,  Cumhuriyet Başsavcı Vekili, mahkeme başkanları, askeri ve mülki erkân, kamu kurum yöneticileri, şehidimizin yakınları ve silah arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Şehitlerimizin naaşlarının katafalka konulmasıyla başlayan törende, saygı duruşunun ardından özgeçmişleri okundu. İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar’ın konuşmanın ardından şehitlerimizin ruhuna dua edildi. Törenin sonunda şehitlerimizin naaşları defnedilmek üzere memleketlerine uğurlandı. 

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri