​Şehitliğimizi Giresun'un Aynası Yapacağız

​Şehitliğimizi Giresun'un Aynası Yapacağız

​Şehitliğimizi Giresun'un Aynası Yapacağız
Karadeniz
G.Tarihi: 01.09.2018 20:58
1563 Okunma
0
Şehitliğimizi Giresun'un Aynası Yapacağız
Giresun Federasyonu 1 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan, ‘Afyon İscehisar Giresunlular Şehitliği Anma Programı’ gündemiyle STK temsilcileriyle bir araya geldi.
Giresun Federasyonu Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda program için yapılan hazırlıklar hakkında bilgiler veren Federasyon Genel Başkanı Mehmet Kuğu, her yıl yapılan anma etkinliklerinin bu yıl çok daha büyük bir önem arz ettiğini vurguladı.
Şehitlik alanında bulunan Giresun Konağı, Şehitlik Müzesi ve Şehitlik Abidesi ile şehitlerimizin şanına yakışır bir Giresun şehitliği olduğunu belirten Başkan Mehmet Kuğu, tüm Giresunlu sivil toplum kuruluşlarının ve tüm hemşerilerimizin yoğun katılım sağlaması gerektiğini söyledi.
Afyon Giresun şehitlik külliyesinde bir Giresun evi inşaatı sürüyor, inşallah burayı 25 Ağustos tarihinde eski Orman ve su işleri Bakanımız Veysel Eroğlu ve onursal Başkanımız TBMM idare amiri Hasan Turan katılımı ile açılışını gerçekleştireceğiz.
Burada bir Giresun müzesi olacak diyen başkan Mehmet Kuğu, elinde eski tarihi eser ve malzeme olanların buraya katkı vermeye çağırdı ve burası Giresun'un bir aynası olacak dedi.
Haber: Sadi Toygar
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri