ŞENLİKOĞLU "Birlik ve beraberlik damga vurdu"

ŞENLİKOĞLU "Birlik ve beraberlik damga vurdu"

ŞENLİKOĞLU "Birlik ve beraberlik damga vurdu"
Karadeniz
G.Tarihi: 17.11.2017 08:44
1445 Okunma
0
"Birlik ve beraberlik damga vurdu"
AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, başlayan ilçe kongreleri ile ilgili açıklamada bulundu.
Şenlikoğlu, “Tek vücut halinde hareket ederek, birlik ve beraberlik içinde daha önce Güce ve Çanakçı ilçelerimizin gerçekleşen kongreleri ile devam eden Kongre takvimimize göre, Eynesil ve Görele, Çamoluk, Alucra ve Şebinkarahisar, Doğankent ve Tirebolu ilçe kongrelerimizi birlik ve beraberlik içinde, kardeşlik duygusu ve coşkuyla gerçekleştirdik” dedi.
Şenlikoğlu: “2001 yılında başlayan kutlu yürüyüşümüz boyunca daima milletimizin gösterdiği istikamette ilerleyerek, Siyasetimizin merkezine insanımızı yerleştiren anlayışla, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet anlayışından asla vazgeçmedik” dedi.
Şenlikoğlu açıklamışını şöyle sürdürdü: “Ulaşımdan eğitime, Sağlıktan Savunma sanayisine, Dış Politikadan Enerjiye her alanda dev eserler inşa eden, yapılamaz denilenleri yapan, ilkleri hayata geçiren Partimiz, Şimdi Yeni bir atılım dönemine başlıyor.
2023 hedeflerine daha sağlam adımlarla ulaşmak için yenilenerek ve tazelenerek, Dün olduğu gibi yarın da el ele, omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz.
Yapılan ilçe Kongrelerimizde değerli delegelerimizin oyları ile; Eynesil İlçe Başkanlığına Gürsel Yılmaz, Görele İlçe Başkanlığına Kamil Ok, Çamoluk İlçe başkanlığına Muammer Güleç, Şebinkarahisar ilçe başkanlığına Nejat Okuyar, Doğankent İlçe Başkanlığına Rüşan Özden ve Tirebolu ilçe Başkanlığına Hasan Hıdıroğlu seçildi.
Yine Kongre takvimimize göre İnşallah, 10 Kasım Cuma günü Bulancak ve Piraziz, 11 Kasım Cumartesi günü Dereli, Keşap ve Merkez İlçe, 12 Kasım Pazar günü Espiye ve Yağlıdere içlerimizle devam ederek İlçe Kongrelerimizi sonlandırmış olacağız.
Kongrelerimizin Partimiz ve Memleketimiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Görevlerini başarıyla devreden İlçe Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu üyelerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Yeni göreve seçilen İlçe Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu üyelerimize Yeni atılım dönemimizde başarılar diliyorum.”
Kaynak.http://www.yesilgiresun.com.tr/gundem/birlik-ve-beraberlik-damga-vurdu-h23457.html
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri