SİSDAĞI MAHKEMEYE TAŞINDI

SİSDAĞI MAHKEMEYE TAŞINDI

SİSDAĞI MAHKEMEYE TAŞINDI
Karadeniz
G.Tarihi: 26.12.2022 09:10
1492 Okunma
0
SİSDAĞI MAHKEMEYE TAŞINDI
Eynesil Sisdağı Koruma Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği olağanüstü kongresi yapıldı. Derneğin kuruluşundan bu yana 20 yıl dernek başkanlığını yürüten Mustafa Ataman’ın başkanlığı bırakma isteği ile olağanüstü genel kurula gidildi.
Eynesil Belediye Düğün Salonunda yapılan olağanüstü Genel Kurul’da derneğin yeni başkanlığına İsmail Hakki Civil getirildi. İsmail Hakkı Civil Başkanlığındaki tek liste olarak yapılan seçimde yeni yönetim, Hüseyin Kemal, Metin Kurtal, İbrahim Civil, Feyzi Nihat Gökal’dan oluşturuldu. 20 yıl Eynesil Sisdağı Koruma Güzelleştirme ve Yaşatma Derneğinin Başkanlığını yürüten Mustafa Ataman,” Sağlık sorunlarım nedeniyle dernek başkanlığını bırakmak istedim.  Bugüne kadar yanımda yer alan yönetimde olan ve üye olarak derneğimize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi. 
Eynesil Sisdağı Koruma Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanlığına seçilen İsmail Hakkı Civil ise “Derneğin kurulmasına ve bu güne kadar gelmesine vesile olan başta Mustafa Ataman olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.  Yaylamız ile ilgili en büyük sorunumuz, bir süre önce Giresun Valiliği Mera Komisyonu tarafından evlerimizin bulunduğu yerler dahil her yer mera kapsamına alınmıştır. Bu konu ile ilgili olarak ben mahkemeye başvurdum. Herkesin bu konu ile ilgili bir şeyler yapması gerekmektedir.  Siyasilerimiz ile bürokratlar ile gerekli görüşmelerde bulunmalıyız” şeklinde konuştu.
Dernek üyelerinden Mehmet Melikoğlu ise,” Bizler üye olalım olmayalım, yönetimdeki arkadaşlarımıza maddi, manevi olarak azami şekilde destek vermeliyiz” dedi. 
Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri