Ünlü’den 18 Mart’ta Şehit ve Gazi Derneklerine Ziyaret

Ünlü’den 18 Mart’ta Şehit ve Gazi Derneklerine Ziyaret

Ünlü’den 18 Mart’ta Şehit ve Gazi Derneklerine Ziyaret
Karadeniz
G.Tarihi: 29.05.2023 13:10
584 Okunma
0
Vali Ünlü’den 18 Mart’ta Şehit ve Gazi Derneklerine Ziyaret

Vali Enver Ünlü ve beraberindeki heyet, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. Yıl Dönümü münasebetiyle Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesini ziyaret etti.

Vali Ünlü ve beraberindeki heyet, Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi’ndeki anma programın ardından, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesine ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şube Başkanı Hayrettin Akgün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Vali Ünlü, tek tek Şehit aileleri ve Gazileri selamlayarak, onların hal ve hatırlarını sordu.

Başkan Akgün’den derneğin faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Ünlü, dernekteki çocuklarla da yakından ilgilendi.

Ziyaret, Vali Ünlü'nün anı defterini imzalaması ve çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Vali Ünlü, ziyaret sonrası yapmış olduğu paylaşımda “Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubemizi yeni yerinde ziyaret ettik, hâl ve hatırlarını sorduk. Canları pahasına kutsal vatanımızı savunan aziz şehitlerimizden ve bu uğurda gazilik payesiyle şereflenen kahramanlarımızdan Allah razı olsun.” cümlelerine yer verdi.

Ziyarete; Vali Enver Ünlü, Jandarma Bölge Komutan Yardımcısı J. Albay Ali Taşyürek, Giresun Belediye Başkanı V. Salih Özdemir, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, il protokolü, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri