ÜYTEM (TÜP BEBEK ÜNİTESİ)

ÜYTEM (TÜP BEBEK ÜNİTESİ)

ÜYTEM (TÜP BEBEK ÜNİTESİ)
Karadeniz
G.Tarihi: 15.11.2022 13:17
741 Okunma
0
ÜYTEM (TÜP BEBEK ÜNİTESİ)
TRABZON-Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinden yapılan açıklamada;
 Hastanemiz Tüp Bebek Ünitesi (ÜYTE Merkezi) Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kaşüstü Kampüsü 1. katında açılmıştır. Tüp Bebek Ünitemiz 5 Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı; Prof.Dr. Yeşim Bayoğlu Tekin,  Op. Dr. Ömür Erden, Op. Dr. Recep Erin, Op. Dr Kübra Baki Erin ve Op. Dr. Deniz Kulaksız ile 3 Tıbbi Histoloji-Embriyoloji Uzmanı; Uzm. Dr. Emine Aksoy, Uzm. Dr. Neslihan Koç, Uzm.Dr. Ayşe Firuze Bıyık,  Üroloji Uzmanı  Op.Dr. Mehmet Akif Ramazanoğlu ve  Anestezi Uzmanı  Uzm.Dr. Ayşe Acar Dayıoğlu, sağlık ve destek hizmetleri personelinden oluşan zengin kadrosu ile infertilite (kısırlık) tedavisi  alanında hizmet vermeye başlamıştır. Halkımız MHRS'den randevu alarak veya randevusuz olarak doğrudan Tüp Bebek Merkezimize (ÜYTEM) başvuruda bulunabilirler.
Merkezimizde son teknolojik cihazlarla modern tedavi yöntemleri uygulanmaktadır. Merkezimizde çocuk sahibi olamayan evli çiftlerden, tıbben uygun görülenlerin üremeye yardımcı tedavi metotları vasıtasıyla çocuk sahibi olmaları için uygulamalar yapılmaktadır. Merkezimizde hastalarımıza ait sperm dondurma işlemi, oosit dondurma işlemi ve embriyo dondurma işlemi de yapılmaktadır. 
Tüp Bebek Merkezimiz açılış törenine katılan Trabzon Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu’na, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Murat Zorluoğlu’na, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Hakan Usta’ya, ilimizin değerli protokolüne, değerli halkımıza ve mesajla veya şahsen iştirak eden tüm katılımcılara teşekkür ederiz.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri